Kampioenen

Op elke laatste maandag van de maand is het nieuwe programma Kampioenen te zien! In Kampioenen zie je persoonlijke verhalen van mensen die zich voorbereiden op een Le Champion sportevenement. Kampioenen is gemaakt in samenwerking met NH Media.

Iedere maand staat er een ander fiets-, hardloop- of wandelevenement centraal met daarin een persoonlijk verhaal van een deelnemer, vrijwilliger of Le Champion lid.
Remyo Tielsema, derde Nederlander op het NK Marathon tijdens de TCS Amsterdam Marathon, en zijn verhaal over hoe belangrijk hardlopen voor hem is.
Vrijwilligers zijn goud waard! Een kijkje achter de schermen tijdens de Zandvoort Light Walk inclusief een mooi persoonlijk verhaal van vrijwilliger Ike Aubel.
Aan elk Le Champion evenement is een goed doel gekoppeld, bij de Zandvoort Circuit Run is dit Villa Joep. Bekijk het persoonlijke verhaal van Glen (5) na het overwinnen van Neuroblastoom.
Van pijlen ophangen tot het plaatsen van borden, bekijk in deze aflevering al het voorbereidende werk voor de routes van de Ronde van Noord-Holland.
Meedoen aan sport zorgt voor meer vitalliteit op de werkvloer. Deze aflevering staat een business team tijdens de Alkmaar City Run by night centraal.