Fietsen

Lees alles over
fietsen bij Le Champion

Bekijk de kalender

Fietsen

Fietsen

Meer beleven tijdens je fietstocht doe je bij Le Champion. Je hebt keuze uit meer dan 20 fietsevenementen waarbij alle routes volledig zijn uitgepijld, je verzorging onderweg krijgt én je andere fietsers ontmoet. Stap op de pedalen tijdens een van de mooie fietstochten en laat je verrassen door de mooie natuurgebieden, dorpen en steden waar Le Champion je langs leidt. Of je nou een recreatieve fietser bent of een fanatieke wielrenner; je vindt gegarandeerd een evenement waar jij volop kunt genieten. De Ronde van Noord-Holland is met ruim 6.000 fietsers één van de grootste fietsevenementen van Le Champion. 

Tijdens de fietstours ontdek je de mooiste plekken. Zo rijd je tijdens de Saxo Dam tot Dam FietsClassic door de IJtunnel en bij de GP Groot Egmond-Pier-Egmond kun je de strijd aangaan met je vrienden en collega’s op het strand. Bij ieder fietsevenement kun je kiezen uit meerdere afstanden zodat er voor jou zeker een geschikte route tussen zit. Le Champion organiseert al vanaf 1969 fietsevenementen en doet er alles aan om jou bij ieder evenement met een glimlach over de finish te krijgen. Waar zien we jou aan de start?

Komende fietsevenementen

Le Champion organiseert meerdere fietsevenementen per jaar. Onze evenementen verschillen van elkaar, niet alleen qua locatie maar ook qua aantallen deelnemers, beleving en verzorging. Dat leggen we graag aan je uit via de icoontjes die we gebruiken:

De betekenis van die icoontjes lees je hier.

Bekijk evenementen van:
Fietsen Hardlopen Wandelen Alle evenementen

Word vrijwilliger! 

Kom jij ons vrijwilligersteam tijdens het Dam tot Dam Weekend versterken? Een groot aantal vrijwilligers is jaarlijks in touw om van de Dam tot Dam evenementen een succes te maken. Beleef net als de sporters als vrijwilliger ook een onvergetelijk weekend!

Meer informatie

Klassiekerbrevet

Wij willen jou graag informeren over de toekomst van het Klassiekerbrevet. Het bestuur van Le Champion heeft vastgesteld, op grond van adviezen van het management van Le Champion en de Klassieker commissie, dat het blijven voortzetten van het Klassiekerbrevet niet reëel is. Vanaf heden is inschrijven voor deelname aan het Klassiekerbrevet dan ook niet meer mogelijk.

Meer informatie

Fietscompetitie

Le Champion schrijft jaarlijks een fietscompetitie uit voor haar leden die gedurende het toerseizoen de meeste kilometers fietsen. Competitief rijden is voor veel fietsers een welkome aanvulling op het toerfietsen en stelt iemand in staat om de grenzen te verleggen en steeds weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. 

Lees meer

JOIN

In vorm komen voor één van onze fietsevenementen? Dan hebben we een speciale aanbieding voor jou! Profiteer van een exclusieve korting op een half of heel jaar trainingsschema's van JOIN Cycling. JOIN is de nummer 1 app voor een slim, flexibel en persoonlijk trainingsschema. Zo train je gericht en efficiënt op jouw racefiets, gravel bike of mountainbike en haal je maximaal rendement uit jouw trainingen! 

Meer informatie

Maak jouw deelname nog leuker!

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Bekijk alle voordelen

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.