Wandelen

Wandel jij
met ons mee?

Bekijk de wandelkalender

Wandelen

Wandelen

Bij Le Champion heb je het hele jaar door de keuze uit de leukste wandelevenementen voor ieder type wandelaar, van jong tot oud en van beginnende tot geoefende wandelaar. Geniet van de natuur bij de Egmond Wandel Marathon, 30 van Zandvoort en het Soester Wandelweekend, ontdek mooie steden tijdens de KiKa Haarlem City Walk en Amsterdam City Walk en beleef de spectaculaire avondwandeltochten Zandvoort Light Walk en Fjoertoer Egmond. Ben je toe aan meer uitdaging en heb je altijd al een 4daagse willen wandelen? Dan is de Wandel4daagse Alkmaar echt iets voor jou!

Zoals je van Le Champion kunt verwachten is de verzorging onderweg optimaal. Van de start tot de finish is alles voor jou geregeld en onderweg zal het jou aan niks ontbreken. Bij de stempelposten ontvangen onze vrijwilligers je met open armen, krijg je een kleine snack of wat drinken en kun je de benen even laten rusten op het terras. Daarnaast zijn alle wandelroutes volledig uitgepijld zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Waar wandel jij met ons mee?

Bij Le Champion heb je het hele jaar door de keuze uit de leukste wandelevenementen voor ieder type wandelaar, van jong tot oud en van beginnende tot geoefende wandelaar. Bij onze evenementen is de verzorging onderweg optimaal. Van de start tot de finish is alles voor jou geregeld en onderweg zal het jou aan niks ontbreken. Daarnaast zijn alle wandelroutes volledig uitgepijld zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Waar wandel jij met ons mee?

Komende wandelevenementen

Le Champion organiseert meerdere wandelevenementen per jaar. Onze evenementen verschillen van elkaar, niet alleen qua locatie maar ook qua aantallen deelnemers, beleving en verzorging. Dat leggen we graag aan je uit via de icoontjes die we gebruiken:

De betekenis van die icoontjes lees je hier.

Bekijk evenementen van:
Fietsen Hardlopen Wandelen Alle evenementen


Wij werken samen met

Maak jouw deelname nog leuker!

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Bekijk alle voordelen

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.