Wandelen

Wandel jij
met ons mee?

Bekijk de wandelkalender

Wandelen

Wandelen, wie houdt er niet van? Van een rondje om op een mooie zomeravond tot een wandelevenement van formaat voor de echte kilometervreter. Een laagdrempelige vorm van bewegen. Goed voor het hele lijf en ook nog eens ontspannend. En wat is er nu leuker dan je voor te bereiden op een wandelevenement en daar een gezellig dagje uit van te maken. Le Champion organiseert wandelevenementen voor ieder type wandelaar, van jong tot oud en van beginnende tot geoefende wandelaar.

De wandelevenementen van Le Champion zijn een beleving op zich. Van de start tot de finish is alles voor jou geregeld en onderweg zal het jou aan niks ontbreken. Begin het wandeljaar bijvoorbeeld goed met de 30 van Zandvoort of ontdek de mooiste plekjes van Amsterdam tijdens de Amsterdam City Walk. Heb jij altijd al een meerdaags wandelevenement willen wandelen, dan is de Wandel4daagse Alkmaar of het Soester Wandelweekend perfect voor jou. Nieuw op de wandelkalender in 2022 zijn: Haarlem City Walk op zaterdag 14 mei én de Mar-athon Sneek op zaterdag 25 juni. 

Uniek zijn onze sprookjesachtig verlichte evenementen met in februari de Zandvoort Light Walk en in november de Fjoertoer Egmond. Helaas hebben wij de Zandvoort Light Walk moeten afgelasten, maar de Fjoertoer Egmond staat wel op de planning. Leuk detail: in 2022 gaan we de Fjoertoer Egmond voor het eerst twee dagen organiseren. Vrijdag 25 en zaterdag 26 november, een aanrader!

Zoals je van Le Champion kunt verwachten is de verzorging onderweg optimaal. Op de stempelposten ontvangen onze vrijwilligers je met open armen, krijg je een kleine snack of wat drinken en kun je de benen even laten rusten op het terras. Daarnaast zijn alle wandelroutes volledig uitgepijld zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Wandel jij een keer met ons mee?

Bekijk evenementen van:
Fietsen Hardlopen Wandelen Alle evenementen

Maak jouw deelname nog leuker!

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Bekijk alle voordelen

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.