Hardlopen

Ben jij op zoek
naar een nieuw hardloopdoel?

Bekijk de hardloopkalender

Hardlopen

Hardlopen

Ben jij op zoek naar een nieuw hardloopdoel? Kies dan voor een van de unieke hardloopevenementen van Le Champion. Met meerdere 5 en 10 km’s, diverse halve marathons, de grootste 10 Engelse Mijl wedstrijd ter wereld én een marathon biedt onze hardloopkalender het hele jaar door voor ieder wat wils. Voor lopers die net beginnen met hardlopen, maar ook voor de loper die altijd sneller of verder wilt gaan.


Eén ding is zeker: bij ieder Le Champion hardloopevenement kun jij heerlijk hardlopen. Ga bijvoorbeeld de strijd aan op het strand tijdens de NN Egmond Halve Marathon, bemachtig dat felbegeerde startbewijs voor de immens populaire Dam tot Damloop of start voor 1 dag in de pitsstraat tijdens de Zandvoort Circuit Run. Wil je toch nog eens die marathon hardlopen? Dan is de TCS Amsterdam Marathon perfect om jouw hardloopdoel te volbrengen!

Als jij inschrijft voor een hardloopevenement van Le Champion, dan kies je voor kwaliteit. Van start tot finish en alles daar omheen. Je krijgt reisadvies, je kunt gebruik maken van kledinginname en onderweg krijg jij de beste verzorging en aanmoediging van enthousiaste vrijwilligers. Wat wordt jouw volgende hardloopdoel?

Komende hardloopevenementen

Le Champion organiseert meerdere hardloopevenementen per jaar. Onze evenementen verschillen van elkaar, niet alleen qua locatie maar ook qua aantallen deelnemers, beleving en verzorging. Dat leggen we graag aan je uit via de icoontjes die we gebruiken:

De betekenis van die icoontjes lees je hier.

Bekijk evenementen van:
Fietsen Hardlopen Wandelen Alle evenementen

Word vrijwilliger! 

Kom jij ons vrijwilligersteam tijdens het Dam tot Dam Weekend versterken? Een groot aantal vrijwilligers is jaarlijks in touw om van de Dam tot Dam evenementen een succes te maken. Beleef net als de sporters als vrijwilliger ook een onvergetelijk weekend!

Meer informatie

Ga de strijd met jouw collega's aan!

Samen sporten is pas écht een bedrijfsuitje! Met jouw collega’s mee doen aan een hardloopevenement is heel leuk en ook nog eens heel gezond.

Ga de strijd met jouw collega's aan!

Samen sporten is pas écht een bedrijfsuitje! Met jouw collega’s mee doen aan een hardloopevenement is heel leuk en ook nog eens heel gezond.

Maak jouw deelname nog leuker!

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Bekijk alle voordelen

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.