Hardlopen

Ben jij op zoek
naar een nieuw hardloopdoel?

Bekijk de hardloopkalender

Hardlopen

Ben jij op zoek naar een nieuw hardloopdoel? Kies dan voor een van de unieke hardloopevenementen van Le Champion. Met meerdere 5 en 10 km’s, diverse halve marathons, de grootste 10 Engelse Mijl wedstrijd ter wereld én een marathon biedt onze hardloopkalender het hele jaar door voor ieder wat wils. Voor lopers die net beginnen met hardlopen, maar ook voor de loper die altijd sneller of verder wilt gaan.


Eén ding is zeker: bij ieder Le Champion hardloopevenement kun jij heerlijk hardlopen. Ga bijvoorbeeld de strijd aan op het strand tijdens de NN Egmond Halve Marathon, bemachtig dat felbegeerde startbewijs voor de immens populaire Dam tot Damloop of start voor 1 dag in de pitsstraat tijdens de Zandvoort Circuit Run. Wil je toch nog eens die marathon hardlopen? Dan is de TCS Amsterdam Marathon perfect om jouw hardloopdoel te volbrengen!

Als jij inschrijft voor een hardloopevenement van Le Champion, dan kies je voor kwaliteit. Van start tot finish en alles daar omheen. Je krijgt reisadvies, je kunt gebruik maken van kledinginname en onderweg krijg jij de beste verzorging en aanmoediging van enthousiaste vrijwilligers. Wat wordt jouw volgende hardloopdoel? Bekijk hier de aftermovie van alle hardloopevenementen van Le Champion.
Bekijk evenementen van:
Fietsen Hardlopen Wandelen Alle evenementen

Zo begin je
veilig met
hardlopen

Ook als je nog niet zo ervaren bent met hardlopen is het belangrijk om meteen goed te beginnen.

Zo begin je veilig met hardlopen

Ook als je nog niet zo ervaren bent met hardlopen is het belangrijk om meteen goed te beginnen.

Maak jouw deelname nog leuker!

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Bekijk alle voordelen

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.