Evenementen

Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde fanatiekeling: door te sporten voel je je gezonder, ervaar je minder stress en krijg je meer energie. Maar wist je dat buiten sporten helemaal gezond voor je is? Zo haal je tijdens het sporten een frisse neus, verhoog je jouw weerstand en krijg je een extra shot vitamine D. En met een inschrijving voor een sportevenement van Le Champion heb je dat extra beetje motivatie om de deur uit te gaan.

Want hoe gaaf is het om samen met vele andere sporters aan de start te staan van een Le Champion sportevenement en jouw traininguurtjes om te zetten in een mooie prestatie? Kies hieronder of jij gek bent op  fietsen, hardlopen en/of wandelen en vind jouw nieuwe sportuitdaging!

Aankomende evenementen

Bekijk evenementen van:
Fietsen Hardlopen Wandelen Alle evenementen

Business evenementen

Laat tijdens een sportevenement van Le Champion aan de rest van Nederland zien hoe fit jouw bedrijf is en combineer teambuilding & vitaliteit in één onvergetelijk bedrijfsuitje. Roep daarom jouw collega’s bij elkaar en daag ze uit om samen in actie te komen tijdens een business evenement van Le Champion.

Bekijk alle business evenementen

Verbind jouw bedrijf aan een sportevenement

Wil jij de kansen bespreken om jouw bedrijf op unieke wijze aan één of meerdere sportevenementen te verbinden? Le Champion organiseert jaarlijks met haar partners en vrijwilligers vele fiets-, hardloop- en wandelevenementen, waaraan meer dan 250.000 sporters deelnemen.

Bekijk alles over sponsoring

Aangepast sporten bij Le Champion

Écht iedereen kan sporten bij Le Champion. Ook sporters met een beperking. Bekijk bij welke evenementen dat mogelijk is. Le Champion bevordert een gezonde en actieve samenleving en wil er ook graag zijn voor sporters met een beperking.

Meer informatie

Wielren- en MTB clinics

Le Champion biedt naast de race- en MTB fietsevenementen ook trainingen en clinics aan om te kunnen starten met racefietsen en mountainbiken. Daarnaast wordt er in de clinics ook aandacht besteed aan de fiets (het materiaal) en de fietshouding (fysieke fietshouding) van de deelnemers.

Meer informatie

Meer dan 60 evenementen!

Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde fanatiekeling: door te sporten voel je je gezonder, ervaar je minder stress en krijg je meer energie.

Ontdek alle evenementen

Je kunt kiezen uit meer dan 60 evenementen!

Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde fanatiekeling: door te sporten voel je je gezonder, ervaar je minder stress en krijg je meer energie.

Krijg extra motivatie op Instagram!

Wil jij meer sportmotivatie? Volg ons op ons Instagram account @lechampionevents.

Maak jouw deelname nog leuker!

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Bekijk alle voordelen

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.