Verenigingsactiviteiten

Als Le Champion proberen we natuurlijk zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Daarom organiseren we als vereniging graag leuke activiteiten voor en met leden. Zo blijven we samen met elkaar in beweging en leren we elkaar beter kennen. We hebben een unieke vereniging omdat we zoveel sportievelingen in de organisatie hebben met ieder een hart voor sport. Tijdens het sporten komen we tot nieuwe leuke ideeën voor een nog sterker, leuker en sportiever Le Champion. Bekijk met welke activiteiten jij kunt meedoen!

Pre-Runs

Le Champion organiseert een nieuwe reeks Pre-Runs, hiermee kun je je optimaal voorbereiden op de hardloopevenementen zoals de Zandvoort Circuit Run, de Dam tot Damloop of de NN Egmond Halve Marathon.
De eerstvolgende Pre-Run:

Clubwandeltochten

Voor de wandelliefhebbers onder de leden van Le Champion, organiseren we bijna elke maand een Clubwandeltocht. Dit zijn wandelingen met unieke routes, bedacht en uitgestippeld door enthousiaste leden van onze werkgroep Wandelen. Per wandeling is er een maximum aantal deelnemers, zodat we af en toe kunnen stilstaan om de deelnemers iets te vertellen over de omgeving.

Bekijk de kalender

Opleiding tot wegkapitein

Le Champion organiseert op zaterdag 25 februari 2023 een opleiding tot wegkapitein. In één dag leer je in theorie en in de praktijk hoe je de veiligheid bewaakt. Leden van Le Champion krijgen korting op het opleidingstarief. 

Lees meer

Fietsactiviteiten

Samen fietsen is natuurlijk het leukste wat er is. Vanuit de vereniging organiseren we kleinschalige evenementen, georganiseerd door vrijwillige eventmanagers. De eerstvolgende fietsevenementen vanuit de vereniging zijn:Fietscompetitie

Le Champion schrijft jaarlijks een fietscompetitie uit voor haar leden die gedurende het toerseizoen de meeste kilometers fietsen.

Fietscompetitie

Krijg extra motivatie op Instagram!

Wil jij meer sportmotivatie? Volg ons op ons Instagram account @lechampionevents.

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.