Verenigingsactiviteiten

Als Le Champion proberen we natuurlijk zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Daarom organiseren we als vereniging graag leuke activiteiten voor en met leden. Zo blijven we samen met elkaar in beweging en leren we elkaar beter kennen. We hebben een unieke vereniging omdat we zoveel sportievelingen in de organisatie hebben met ieder een hart voor sport. Tijdens het sporten komen we tot nieuwe leuke ideeën voor een nog sterker, leuker en sportiever Le Champion. Bekijk met welke activiteiten jij kunt meedoen!

Fietsactiviteiten

Samen fietsen is natuurlijk het leukste wat er is. In peloton passeren we de mooiste plekjes van Nederland. Samen drinken we gezellig koffie of thee onderweg. We gaan op 21 april 2022 weer van start met de Donderdagtochten. Ook bieden we vanaf maart de Start2Bike Wielrentrainingen en Start2Bike Mountainbike trainingen aan. Iets voor jou?

Donderdagtochten

Start2Bike Wielrentrainingen

Start2Bike Wielrentrainingen Ladies Only

Start2Bike MTB-trainingen

Fietscompetitie

Pre-Runs

Le Champion organiseert een nieuwe reeks Pre-Runs, hiermee kun je je optimaal voorbereiden op de hardloopevenementen zoals de Zandvoort Circuit Run, de Dam tot Damloop of de Egmond Halve Marathon
  • Pre Run Dam tot Damloop - datum 2022 nog te bepalen
  • Pre-Run NN Egmond Halve Marathon (voorheen Midwinterduinloop) - datum 2022 nog te bepalen

Clubwandeltochten

Voor de wandelliefhebbers onder de leden van Le Champion, organiseren we bijna elke maand een Clubwandeltocht. Dit zijn wandelingen met unieke routes, bedacht en uitgestippeld door enthousiaste leden van onze werkgroep Wandelen. Per wandeling is er een maximum aantal deelnemers, zodat we af en toe kunnen stilstaan om de deelnemers iets te vertellen over de omgeving.

Bekijk de kalender
Download Algemene Voorwaarden individueel en groepen clubwandeltochten
Hier bekijk je de algemene voorwaarden als individueel deelnemer en als groep, tijdens de clubwandeltochten van Le Champion.

Krijg extra motivatie op Instagram!

Wil jij meer sportmotivatie? Volg ons op ons Instagram account @lechampionevents.

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.