Verenigingsactiviteiten

Als Le Champion proberen we natuurlijk zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Daarom organiseren we als vereniging graag leuke activiteiten voor en met leden. Zo blijven we samen met elkaar in beweging en leren we elkaar beter kennen. We hebben een unieke vereniging omdat we zoveel sportievelingen in de organisatie hebben met ieder een hart voor sport. Tijdens het sporten komen we tot nieuwe leuke ideeën voor een nog sterker, leuker en sportiever Le Champion. Bekijk met welke activiteiten jij kunt meedoen!

Hardloopclinics

Op diverse locaties organiseren we hardloopclincs met als doel jouw looptechniek en snelheid te verbeteren. Onder leiding van gecertificeerde hardlooptrainer worden deze clinics aangeboden.

Wegens het coronavirus kunnen we de hardloopclinics op dit moment niet organiseren. 

Wandeltochten

Voor de personen die geen genoeg van het wandelen kunnen krijgen en er van houden om samen koffie/thee te drinken. Met een groep leden starten we gezamenlijk aan een tocht. De tochten zijn uniek door de unieke routes.  

Wegens het coronavirus kunnen we de wandeltochten op dit moment niet organiseren. 

Fietstochten

Samen fietsen is natuurlijk het leukste wat er is. In peloton passeren we de mooiste plekjes van Nederland. Samen drinken we gezellig koffie of thee onderweg. 

Wegens het coronavirus kunnen we de fietstochten op dit moment niet organiseren. 

Fietscompetitie

Jaarlijks kan jij meedoen aan de fietscompetitie. Hoeveel kilometers fiets jij jaarlijks en welke prijs kan jij binnenslepen? Fiets jij de wereld in één jaar rond? Aan het eind van het jaar worden de prijzen uitgereikt. 

Meer informatie

Krijg extra motivatie op Instagram!

Wil jij meer sportmotivatie? Volg ons op ons Instagram account @lechampionevents.

Donderdagtochten

Van donderdag 20 mei t/m donderdag 1 juli fietsen we iedere donderdag in een groep door bijzondere landschappen. Gezellig samen fietsen en genieten van de omgeving. Een koffie of thee pauze met een lekker stuk appeltaart kan uiteraard niet ontbreken.

Meer informatie

Landelijke Opschoondag

Wij helpen graag mee aan het verduurzamen van Nederland. Met onze leden ruimen we daarom op nationale opschoondag ieder jaar routes van onze evenementen op.  

Meer informatie

Bingo

Voor iedereen die gek is op gezelligheid en kans wil maken op leuke prijzen organiseren we ieder jaar een online bingo. Vanaf je eigen computer of telefoon kun jij meedoen!

Meer informatie

Ledenestafette

Hoe mooi is het om samen met de leden een lange sliert te maken. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau en geeft zelf het aantal te sporten kilometers door. Het hesje word van lid naar lid gebracht waar soms gastvrij samen een kopje koffie word gedronken. Alleen ga je hard, maar samen komen we verder! 
Organisator van een verenigingsactiviteit worden?
Jij laat andere leden op verantwoorde wijze jouw favoriete routes in jouw regio zien, jij bent de routeleider en bied de leden een bakje koffie aan. De aanmeldprocedure regelen wij, iedereen dient zich namelijk van tevoren aan te melden.

Jij heet de groep welkom, geeft een korte instructie en gaat met de groep op een verantwoorde manier sporten. Op een moment tijdens de activiteit zorg je dat we gezamenlijk even koffie/thee met iets lekker nemen. Het uitgangspunt is dat jij en anders in overleg voor de catering zorgt, vooraf is vaak praktisch. Je kan je hiervoor via de mail aanmelden, benoem daarin de datum, tijd, startlocatie, aantal kilometers, gemiddelde snelheid, korte omschrijving van de route en mogelijk bijzonderheden.