Verenigingsactiviteiten

Als Le Champion proberen we natuurlijk zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Daarom organiseren we als vereniging graag leuke activiteiten voor en met leden. Zo blijven we samen met elkaar in beweging en leren we elkaar beter kennen. We hebben een unieke vereniging omdat we zoveel sportievelingen in de organisatie hebben met ieder een hart voor sport. Tijdens het sporten komen we tot nieuwe leuke ideeën voor een nog sterker, leuker en sportiever Le Champion. Bekijk met welke activiteiten jij kunt meedoen!

Fietsactiviteiten

Samen fietsen is natuurlijk het leukste wat er is. In peloton passeren we de mooiste plekjes van Nederland. Samen drinken we gezellig koffie of thee onderweg. We zijn inmiddels weer gestart met de Donderdagtochten. Ook bieden we twee andere fietsactiviteiten aan: Kopje van Zandvoort en Alle kanten van de Vecht. Iets voor jou? Ga dan verder.

Donderdagtochten

Hardloopclinics

Op diverse locaties organiseren we hardloopclincs met als doel jouw looptechniek en snelheid te verbeteren. Onder leiding van gecertificeerde hardlooptrainer worden deze clinics aangeboden. We zijn bezig met het maken van een planning voor meerdere hardloopclinics, meer info volgt snel. 

Hardloopclinics

Clubwandeltochten

Voor de personen die geen genoeg van het wandelen kunnen krijgen en er van houden om samen koffie/thee te drinken. Met een groep leden starten we gezamenlijk aan een tocht. De tochten zijn uniek door de unieke routes.

Bekijk het aanbod

Fietscompetitie

Jaarlijks kan jij meedoen aan de fietscompetitie. Hoeveel kilometers fiets jij jaarlijks en welke prijs kan jij binnenslepen? Fiets jij de wereld in één jaar rond? Aan het eind van het jaar worden de prijzen uitgereikt. 

Meer informatie
Organisator van een verenigingsactiviteit worden?
Jij laat andere leden op verantwoorde wijze jouw favoriete routes in jouw regio zien, jij bent de routeleider en bied de leden een bakje koffie aan. De aanmeldprocedure regelen wij, iedereen dient zich namelijk van tevoren aan te melden.

Jij heet de groep welkom, geeft een korte instructie en gaat met de groep op een verantwoorde manier sporten. Op een moment tijdens de activiteit zorg je dat we gezamenlijk even koffie/thee met iets lekker nemen. Het uitgangspunt is dat jij en anders in overleg voor de catering zorgt, vooraf is vaak praktisch. Je kan je hiervoor via de mail aanmelden, benoem daarin de datum, tijd, startlocatie, aantal kilometers, gemiddelde snelheid, korte omschrijving van de route en mogelijk bijzonderheden.
Download Algemene Voorwaarden individueel en groepen clubwandeltochten
Hier bekijk je de algemene voorwaarden als individueel deelnemer en als groep, tijdens de clubwandeltochten van Le Champion.

Krijg extra motivatie op Instagram!

Wil jij meer sportmotivatie? Volg ons op ons Instagram account @lechampionevents.