Verenigingsactiviteiten

Als Le Champion proberen we natuurlijk zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Daarom organiseren we als vereniging graag leuke activiteiten voor en met leden. Zo blijven we samen met elkaar in beweging en leren we elkaar beter kennen. We hebben een unieke vereniging omdat we zoveel sportievelingen in de organisatie hebben met ieder een hart voor sport. Tijdens het sporten komen we tot nieuwe leuke ideeën voor een nog sterker, leuker en sportiever Le Champion. Bekijk met welke activiteiten jij kunt meedoen!

Fietsactiviteiten

Samen fietsen is natuurlijk het leukste wat er is. Vanuit de vereniging organiseren we kleinschalige evenementen, georganiseerd door vrijwillige eventmanagers. De eerstvolgende fietsevenementen vanuit de vereniging zijn:
Markertoer 

Beter leren racefietsen

Wil je als racefietser meer controle krijgen over je fiets en je conditie en vaardigheden verbeteren? Meld je dan (uiterlijk 8 augustus) aan voor het Racefiets-arrangement dat op 21 augustus start.

Najaar Racefiets-arrangement

Heb je net een nieuwe racefiets en wil je leren wat de beste fietshouding is, hoe je het beste kunt remmen, schakelen, bochten rijden, klimmen, dalen en rijden in een groep? Meld je dan aan voor de Start2Bike-cursus (eerste cursusdag op 10 september).


Cursus Start2Bike


Fietscompetitie

Le Champion schrijft jaarlijks een fietscompetitie uit voor haar leden die gedurende het toerseizoen de meeste kilometers fietsen.

Fietscompetitie

Pre-Runs

Le Champion organiseert een nieuwe reeks Pre-Runs, hiermee kun je je optimaal voorbereiden op de hardloopevenementen zoals de Zandvoort Circuit Run, de Dam tot Damloop of de NN Egmond Halve Marathon
  • Pre Run Dam tot Damloop - vrijdagavond 2 september 2022
  • Pre-Run NN Egmond Halve Marathon (voorheen Midwinterduinloop) - zaterdag 10 december 2022 (inschrijving opent op 3 oktober)

Clubwandeltochten

Voor de wandelliefhebbers onder de leden van Le Champion, organiseren we bijna elke maand een Clubwandeltocht. Dit zijn wandelingen met unieke routes, bedacht en uitgestippeld door enthousiaste leden van onze werkgroep Wandelen. Per wandeling is er een maximum aantal deelnemers, zodat we af en toe kunnen stilstaan om de deelnemers iets te vertellen over de omgeving.

Bekijk de kalender

Krijg extra motivatie op Instagram!

Wil jij meer sportmotivatie? Volg ons op ons Instagram account @lechampionevents.

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.