Onze vereniging

Onze vereniging

Onze vereniging

Met jaarlijks 250.000 deelnemers en 16.000 leden is Le Champion een van de grootste sportverenigingen van Nederland. Le Champion wil graag dat iedereen mee kan doen met een sportevenement. En met iedereen, bedoelen wij ook écht iedereen. Van fietsers, hardlopers en wandelaars. Voor mindervalide sporters en kinderen. Van jong tot oud. Iedereen kan met een glimlach de finishlijn halen bij Le Champion.

Dankzij onze leden hebben wij een krachtige vereniging waardoor we voor iedereen evenementen kunnen organiseren. Draag jij onze evenementen ook een warm hart toe en wil je samen met ons 250.000 mensen in beweging brengen? Word dan lid. Als lid profiteer je van verschillende voordelen en kun je voor veel sportevenementen eerder inschrijven dan de rest van Nederland, krijg je een gunstige startpositie, ontvang je het Le Champion-magazine en kun je deelnemen aan verenigingsactiviteiten speciaal voor leden.

Word Le Champion lid

Meedoen aan de sportevenementen van Le Champion is al een feest op zich, maar om als lid aan de start te staan, geeft net dat beetje extra. Word voor € 35,- net als ruim 16.000 andere sportliefhebbers lid van Le Champion.

Word lid

Ervaringen van onze leden

Met jaarlijks 250.000 deelnemers en 16.000 leden is Le Champion een van de grootste sportverenigingen van Nederland. Lees de ervaringen van onze leden. 

Lees de verhalen van onze leden!

Verenigingsactiviteiten

Als vereniging organiseren we graag leuke activiteiten voor en met de leden. Samen met elkaar in beweging zijn en elkaar beter leren kennen. We hebben een unieke vereniging omdat we zoveel sportievelingen in de organisatie hebben met eenieder een hart voor sport...

Lees verder

Volg ons op Instagram

Ereleden en leden van verdienste

Eretitels worden als eerbetuiging toegekend aan leden die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging.

Bekijk alle eretitels 


Mijn Le Champion

Log hier in voor jouw persoonlijke sportomgeving met relevante artikelen.

Inloggen Mijn Le Champion

Maak jouw deelname nog leuker!

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Bekijk alle voordelen

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.