Vrijwilligerswerk

Hey toekomstige vrijwilliger! Zou jij ons willen helpen tijdens de TCS Amsterdam Marathon, het grootste hardloopevenement van Nederland? Of lijkt het je leuker om tijdens een van onze gezellige fiets- en wandelevenementen te ondersteunen? Geniet samen met ons van de topprestaties van deelnemers en enorme gezelligheid onder elkaar.

De mogelijkheden zijn immens. Denk aan opbouw en begeleiding bij de startlocaties, ondersteuning op de route bij verzorgingsposten, kleding inname en uitgave, uitpijler, bakwagenchauffeur en ga zo maar door. Zie alle mogelijkheden bij het taken-blok.

Dankzij ons vrijwilligersteam brengen we ontzettend veel mensen in beweging. Het team bestaat uit individuele vrijwilligers, studenten en vrijwilligers vanuit verenigingen. Wat een werk wordt er verzet door deze prachtige mensen, niet alleen tijdens het evenement maar ook al ervoor en erna.  Een divers team met verschillenden leeftijden, niveaus, motivaties en wensen, maar samen één doel ‘de deelnemers zo goed mogelijk faciliteren’. Voor eenieder is er een passende taak. Je kunt één keer per jaar helpen maar ook bij alle evenementen, je kan meer uitvoerend helpen, maar ook aansturend.

Wil jij ook genieten van de blije gezichten, een toffe dag beleven, ervaring opdoen en na afloop met een voldaan gevoel weer naar huis gaan?

Meld je aan als nieuwe vrijwilliger

Klik hier als huidige vrijwilliger om je aan te melden voor een evenement en/of jouw gegevens aan te passen.

Aanmelden als huidige vrijwilliger

Vragen
Als je nog vragen hebt of je telefonisch wilt aanmelden om te helpen, dan kun je mailen naar: vrijwilligers@lechampion.nl of bellen met de vrijwilligerstelefoon 06-576 200 98.

Systeem voor vrijwilligerstaken: Rosterfy
Wil je meer weten over hoe Rosterfy, het systeem waarin de vrijwilligerscoördinatoren alle vrijwilligerstaken per evenement vermelden? Daarin kun je jezelf aanmelden voor de taak en het tijdstip per evenement dat bij jou past. 

Uitleg over planningsysteem Rosterfy

Volunteers
If you do not speak Dutch and you would like to be a volunteer, please send us an e-mail.

Taken voor vrijwilligers

Als vrijwilliger kun je ontzettend veel betekenen en verschillende taken uitvoeren tijdens één van onze 60 sportevenementen. Van het uitdelen van water bij een verzorgingspost tot het aansturen van een groep vrijwilligers. Voor iedere vrijwilliger hebben wij een passende taak.

Overzicht taken

Vrijwilligersteam

Wat mogen wij met prachtige vrijwilligers werken! Leer ons vrijwilligersteam beter kennen en lees meer over de ervaringen van onze vrijwilligers. 

Team en ervaringen

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.