Vrijwilligersteam

Wat mogen wij met prachtige vrijwilligers werken, met ieder een eigen (sport)ervaring en beleving. Voor iedereen zoeken we gezamenlijk naar een passende taak en doen we ons best om een zo leuk mogelijke dag te beleven. Van het voorzien van informatie tot het verzorgen van de catering. Naast de evenementen zorgen we samen ervoor dat jij je thuis gaat voelen bij Le Champion en je wanneer dit wilt kan ontwikkelen in verschillende functies.

Wij zijn dagelijks te bereiken op onderstaande gegevens en uiteraard zijn we ook tijdens de evenementen aanwezig. Mocht je vragen hebben of een keer willen afspreken om jouw wensen te bespreken dan horen we dat graag. Voor meer informatie kun je mailen naar: vrijwilligers@lechampion.nl of bellen met het telefoonnummer: 072-533 81 36 / 06-576 200 98. Het mobiele nummer is ook beschikbaar tijdens de evenementen voor vragen.

Julia Mijnen

vrijwilligerscoördinator

Fonda Dekker

vrijwilligerscoördinator

Ontmoet onze vrijwilligers!

Op deze pagina stellen we je voor aan een aantal van onze 3.500 toppers!

Maak jouw deelname nog leuker!

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Bekijk alle voordelen

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.