Business
teams

Businessteams

Vergeet bowlen, paintballen en escape rooms. Samen sporten is pas écht een bedrijfsuitje! Met jouw collega’s mee doen aan een hardloop- fiets- of wandelevenement is heel leuk en ook nog eens heel gezond. Laat tijdens een sportevenement van Le Champion aan de rest van Nederland zien hoe fit jouw bedrijf is en combineer teambuilding & vitaliteit in één onvergetelijk bedrijfsuitje. Roep daarom jouw collega’s bij elkaar en daag ze uit om samen in actie te komen tijdens een business evenement van Le Champion.

Iedereen kent de immens populaire Dam tot Damloop wel. Het hardloopevenement dat met 3.000 businessteams de grootste bedrijvenloop ter wereld is. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook tijdens de Zandvoort Circuit Run en de TCS Amsterdam Marathon aan de start kunt staan met jouw businessteam of bij de uitdagende mountainbikestrandrace Egmond-Pier-Egmond? Met een businesspakket profiteren al jouw collega’s ook nog eens van exclusieve voordelen zoals:

  • Een gunstige startpositie
  • Een teamfoto voor de start
  • Toegang tot speciale businessfaciliteiten

Kies bij grotere events zelfs voor een eigen hospitality unit of pak het helemaal groots aan met businessclinics en teamkleding. Wil jij ook samen met jouw collega’s de finishlijn halen van een gaaf evenement? Bekijk onze Business evenementen hieronder.

Verbind jouw bedrijf aan een sportevenement

Wil jij de kansen bespreken om jouw bedrijf op unieke wijze aan één of meerdere sportevenementen te verbinden? Le Champion organiseert jaarlijks met haar partners en vrijwilligers vele fiets-, hardloop- en wandelevenementen, waaraan meer dan 250.000 sporters deelnemen.

Bekijk alles over sponsoring

Je kunt kiezen
uit meer dan
60 evenementen!

Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde fanatiekeling: door te sporten voel je je gezonder, ervaar je minder stress en krijg je meer energie.

Je kunt kiezen uit meer dan 60 evenementen!

Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde fanatiekeling: door te sporten voel je je gezonder, ervaar je minder stress en krijg je meer energie.

Maak jouw deelname nog leuker!

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Bekijk alle voordelen

Meld mij aan voor de businessnieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste informatie over de business onderdelen met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.