De businesservaring van Le Champion

De VIP behandelingen van Le Champion, gereserveerd voor jullie bedrijf


De businesservaring van Le Champion

De VIP behandelingen van Le Champion, gereserveerd voor jullie bedrijf

Een businesspakket afnemen bij één van de evenementen van Le Champion is een unieke ervaring van exclusieve hospitality en sfeervol genieten van het evenement. Samen met collega’s fietsen, hardlopen of wandelen is de ultieme vorm van teambuilding. Samen trainen, de spanning voor de start en de prachtige kilometers zullen banden versterken en grenzen doen verleggen.

"Wat een geweldige ervaring is de jaarlijkse Dam tot Damloop"

- Loyers & Loeff

"Het is altijd mooi om het sportieve jaar te beginnen in Egmond"

- Agrostar

"Egmond is voor ons het startschot van het nieuwe (hardloop)jaar"

- Dura Vermeer

Waarom een businesspakket van Le Champion? 

Vraag je je nog af waarom een businesspakket van Le Champion perfect is voor jullie organisatie? Meedoen met een businessteam aan onze evenementen brengt veel voordelen met zich mee, zoals een bevoorrechte startpositie en een speciale ontvangst- en kleedruimte. Kies bij grotere events zelfs voor een eigen hospitality unit of pak het helemaal groots aan met business clinics en teamkleding. Daarnaast levert het ook nog eens gezondere collega’s, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit op. Waar wachten jullie nog op? Roep jouw collega's bij elkaar en daag ze uit om samen in actie te komen tijdens een business evenement van Le Champion.

Voordelen businesspakket

8 à 10 startbewijzen voor één van onze evenementen
Bevoorrechte startposities
Bedrijfsnaam op de startbewijzen
Speciale ontvangst- en kleedruimte
Een medaille voor alle teamleden
Een teamfoto voor de start, een leuke herinnering! 
Verzorging van start tot finish

Evenementen met businessmogelijkheden

Iedereen kent de Dam tot Damloop wel. Het hardloopevenement dat met 3.000 businessteams de grootste bedrijvenloop ter wereld is. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook tijdens de Zandvoort Circuit Run en de TCS Amsterdam Marathon aan de start kunt staan met jouw businessteam? Of stap jij met jouw collega's op de fiets voor de uitdagende mountainbikestrandrace GP Groot Egmond-Pier-Egmond? 

Meer weten over de businessmogelijkheden van Le Champion?

Mika Ehlhardt
06 - 81 26 88 02
Overige vragen
Voor alle overige vragen, bijvoorbeeld over het inschrijvingsproces, kun je een e-mail sturen naar businessloop@lechampion.nl

Verbind jouw bedrijf aan een sportevenement

Wil jij de kansen bespreken om jouw bedrijf op unieke wijze aan één of meerdere sportevenementen te verbinden? Le Champion organiseert jaarlijks met haar partners en vrijwilligers vele fiets-, hardloop- en wandelevenementen, waaraan meer dan 250.000 sporters deelnemen.

Bekijk alles over sponsoring


Hebben we jouw interesse gewekt? 

Meld je dan hieronder aan voor de businessnieuwsbrief en ontvang als nieuwsbrieflid als eerste informatie over de business onderdelen met daarin updates over leuke activiteiten en evenementen.