Hardloopclinics

Data
Zaterdag 26 juni 
Zaterdag 3 juli
Zaterdag 21 augustus 
Zaterdag 4 september
Zaterdag 9 oktober
De prijs is € 2,- 
Le Champion Leden kunnen gratis deelnemen. 

Inschrijven is voor beide groepen verplicht. 
Inschrijven
De inschrijving is geopend! 

Inschrijven
Snelheid
Alle niveau's
Wanneer de nieuwe data bekend zijn voor de hardloopclinics in 2022, zal dit op deze pagina worden geplaatst. 

Le Champion heeft een samenwerking met The Athlete Club. Samen willen wij zo veel mogelijk mensen in beweging brengen. The Athlete Club biedt Le Champion leden en deelnemers speciale clinics aan. The Athlete Club is een groeiende hardloopgroep met als doel om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het hardlopen. De groeiende community van hardlopers en trainers zorgt ervoor, dat men van de bankhanger tot de ervaren atleet, dat er passende trainingen aangeboden kunnen worden. Met het online platform dat zij hebben, proberen zij een community van hardlopers en trainers op te zetten. Het grootste doel is: mooie herinneringen creëren en samen genieten van de hardloopsport. 

Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij een van deze clinics? Bekijk onderstaand het aanbod. 

Hardloopclinics - Krachttraining - Techniek

Zaterdag 26 juni - Geestmerambacht - krachttraining voor hardlopers
Zaterdag 26 juni kunnen 50 hardlopers, onder leiding van The Athlete Club, deelnemen aan de Running & More op het Geestmerambacht vanaf 10.30 uur. De focus ligt op krachttraining voor hardlopers van alle niveau's. We verzamelen op de parkeerplaats aan de zuidzijde (parkeerplaats achter restaurant "Lovers and Hunters”(Nauertogt 28, 1721 PX Broek op Langedijk). Contactgegevens van trainer Michel: 06-55336145.
Zaterdag 3 juli - Park van Luna Heerhugowaard - Techniek
Zaterdag 3 juli kunnen 50 hardlopers, onder leiding van The Athlete Club, deelnemen aan de Techniek training in het Park van Luna, Heerhugowaard, vanaf 10.00 uur. De focus ligt op techniek voor hardlopers van alle niveau's. We verzamelen ter hoogte van SKEEF (Strand van Luna 3) in Heerhugowaard. Contactgegevens van trainer Michel: 06-55336145. 
Zaterdag 21 augustus - Park van Luna Heerhugowaard - Techniek
Zaterdag 21 augustus kunnen 50 hardlopers, onder leiding van The Athlete Club, deelnemen aan de Techniek training in het Park van Luna, Heerhugowaard, vanaf 9.00 uur. De focus ligt op techniek voor hardlopers van alle niveau's. We verzamelen ter hoogte van SKEEF (Strand van Luna 3) in Heerhugowaard. Contactgegevens van trainer Michel: 06-55336145.
Zaterdag 4 september - Schoorl - Techniek
Zaterdag 4 september kunnen 50 hardlopers, onder leiding van The Athlete Club, deelnemen aan de Techniek training in het Schoorlse bos, vanaf 9.00 uur. De focus ligt op techniek voor hardlopers van alle niveau's. We verzamelen op de gratis parkeerplaats aan de Molenweg 9 in Schoorl. Contactgegevens van trainer Michel: 06-55336145.
Zaterdag 9 oktober - Park van Luna Heerhugowaard - Techniek
Zaterdag 9 oktober kunnen 50 hardlopers, onder leiding van The Athlete Club, deelnemen aan de Techniek training in het Park van Luna, Heerhugowaard, vanaf 10.00 uur. De focus ligt op techniek voor hardlopers van alle niveau's. We verzamelen ter hoogte van SKEEF (Strand van Luna 3) in Heerhugowaard. Contactgegevens van trainer Michel: 06-55336145.

Inschrijven
Meer over Clinic Running & More
“Voor veel hardlopers is krachttraining niet iets waar direct aan gedacht zal worden. Toch kan een sterk lichaam veel blessures voorkomen en is het slim om ook krachttraining toe te voegen aan je wekelijkse trainingen. Met een sterk lichaam is het mogelijk om jezelf meer te belasten en meer belasting aan te kunnen. Niet alleen tijdens het hardlopen maar juist gedurende de hele dag. Tijdens de Running & More Clinic kom jij op een leuke en toffe manier in aanraking met krachttraining voor hardlopers. 

Meer over techniektrainingen
Clinic Hardlopen & Techniek: Hardlopen is een technische sport waarbij jij, doormiddel van een goede looptechniek, je lichaam minder belast en de kans op blessures kleiner zal worden. Het is fijn om je bewust te zijn van je looptechniek en handvatten te hebben om zelf mee aan het werk te gaan tijdens jouw rondje hardlopen. 
 
Tijdens deze clinic is dat precies wat we willen gaan doen. Wij geven je op een ongedwongen manier allerlei handvatten die jij kunt gaan gebruiken om straks nog meer te kunnen genieten van het hardlopen.