Hardloopclinics

Datum
Zaterdag 19 november 2022
Tijd 
14.00 - 16.00 uur
De prijs per clinic: € 7,50. Deze clinics zijn speciaal voor Le Champion Leden.


Inschrijven
Inschrijven kan hier 
Snelheid
Alle niveaus
Le Champion heeft een samenwerking met Team Distance Runners (TDR), omdat we de ontwikkeling van hardlooptalenten willen stimuleren. Samen met atleten van TDR organiseert  Le Champion speciaal voor leden een speciale clinic in het najaar van 2022. Het doel van de clinic is om leden optimaal voor te bereiden op de NN Egmond Halve Marathon.
Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij deze clinic? Schrijf je dan snel in, want er geldt een maximum aantal deelnemers voor deze clinic. 

Hardloopclinics

Zaterdag 19 november 2022 - Castricum - hardloopclinic
Zaterdag 19 november 2022 kunnen 50 Le Champion leden, onder leiding van Team Distance Runners, deelnemen aan deze speciale clinic. Het doel is om je optimaal voor te bereiden op de NN Egmond Halve Marathon van zondag 8 januari 2023. Je krijgt tips van Guido Hartensveld, coach van Team Distance Runners plus van Bo Ummels,  atlete van TDR.  Ook gaan we een stuk op het parcours hardlopen. De clinic duurt in totaal 2 uur, inclusief ontvangst met koffie/thee en de tips. De deelnemers ontvangen vooraf een mail met de precieze locatie in Castricum.

Inschrijving
Je kunt je hier inschrijven voor deze clinic.

Algemene voorwaarden Hardloopclinic
Download hier de Algemene voorwaarden voor de Hardloopclinic.