Word Le Champion lid

Exclusief
Le Champion
ledenvoordeel

Word lid

Exclusief
Le Champion
ledenvoordeel

Meedoen aan de sportevenementen van Le Champion is al een feest op zich, maar om als lid aan de start te staan, geeft net dat beetje extra. Le Champion heeft 16.000 leden, allemaal liefhebbers van fietsen, hardlopen en/of wandelen. Je kunt ook direct lid worden als jij je inschrijft voor een evenement. Le Champion geeft leden graag iets meer.

Ledenvoordeel
Als lid (het lidmaatschap kost € 32,- per jaar) steun je de vereniging van Le Champion, waardoor wij aansprekende evenementen kunnen blijven organiseren. Naast de goed verzorgde sportevenementen heb je als lid startgarantie dankzij de voorinschrijving bij de Dam tot Damloop, Alkmaar City Run by night en Fjoertoer Egmond. Start je als hardloper altijd vanuit het gunstige Le Champion Leden-startvak, word je als wandelaar in de watten gelegd bij verschillende ledenontvangsten, kun je deelnemen aan de vele verenigingsactiviteiten, krijg je korting bij speciaalzaken en op alle fietsevenementen. Ook ontvang je 4x per jaar het Le Champion Magazine.

Jeugdlidmaatschap
Als je jonger bent dan 19 jaar, dan kun je jeugdlid worden (het jeugdlidmaatschap kost € 8,- per jaar). Dan ontvang je elk kwartaal het Le Champion magazine (met daarin nieuws speciaal voor jonge sporters). Ook ontvang je korting bij diverse speciaalzaken. Je steunt onze vereniging, waardoor we ook in de toekomst aansprekende evenementen kunnen blijven organiseren en de jeugd stimuleren om meer te sporten.

Le Champion magazine
Wil je eerst een proefnummer ontvangen van het Le Champion magazine? Lees meer

Ben je toch verhinderd, terwijl jij jezelf al hebt ingeschreven? Als lid kun jij bij elk evenement vóór een gestelde datum (zie Algemene Voorwaarden) jouw deelname annuleren.


Bekijk hieronder de ledenvoordelen:

Veelgestelde vragen Le Champion lidmaatschap

Hoe kan ik lid worden van Le Champion?
Door op de rode button bovenaan deze pagina op 'Word lid' te drukken kun je je aanmelden als nieuw lid van Le Champion. Je kunt ook lid worden via één van onze evenementen. Tijdens jouw inschrijving kun je er in de inschrijfmodule voor kiezen om lid te worden van Le Champion.
Hoeveel kost het lidmaatschap van Le Champion?
Het lidmaatschap kost € 32,- per jaar. Vanaf 1 juli kost het lidmaatschap € 16,- voor het lopende jaar. 
Hoe betaal ik het lidmaatschap van Le Champion?
Via www.lechampion.nl kun je het inschrijfformulier invullen en direct betalen via Ideal.
Kan ik op ieder moment mijn lidmaatschap opzeggen?
Een lidmaatschap van Le Champion geldt voor een heel kalenderjaar. Je kunt jouw lidmaatschap dus pas met ingang van het volgende kalenderjaar opzeggen. Daarbij hanteren we een opzeggingstermijn van ten minste één maand. Dat betekent dat jouw opzegging vóór 1 december van het lopende jaar bij ons binnen moet zijn.

Dit geldt ook voor de lidmaatschappen op de NTFU en de KWBN. 
Hoe zeg ik mijn lidmaatschap van Le Champion op?
Door in te loggen op Mijn Le Champion kun je via jouw eigen dashboard jouw lidmaatschap opzeggen. Je kunt het lidmaatschap ook opzeggen door een e-mail naar ons toe te sturen. Vermeld hierin je lidnummer, zodat wij je opzegging kunnen verwerken.
Hoe geef ik een adreswijziging door?
Door in te loggen op Mijn Le Champion kun je jouw adresgegevens aanpassen.
Moet ik lid worden van een bond?
Tijdens het aanmelden op www.lechampion.nl voor het lidmaatschap kun je op het inschrijfformulier aangeven of je lid wilt worden van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) of van de KWBN (Koninklijke Wandelbond Nederland). Dit is niet verplicht. 
Wat betekent NTFU en KWBN?
De Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) is de overkoepelende organisatie van fietsclubs in Nederland. Wielersportbond NTFU behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser, de branches die wielertoerisme worden genoemd. Kijk op NTFU voor meer informatie. 

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) is de grootste wandelorganisatie van Nederland. Wij geloven dat wandelen tot een gezonder en gelukkiger leven leidt. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen via wandelen in beweging brengen. Onze rol: ondersteunen, inspireren en verbinden. Kijk op KWbN voor meer informatie.
Wat zijn de voordelen als ik lid word van de NTFU?
Het jaarlidmaatschap van de NTFU bedraagt € 40,- (hoofdlid). Bij dit lidmaatschap zijn inbegrepen een fietsschadeverzekering, het Fietssportmagazine, korting bij landelijke toertochten en de NTFU jaarkalender.
Wat zijn de voordelen als ik lid word van de KWBN?
Het Alles-in-één jaarlidmaatschap van de KWBN bedraagt € 24,50 indien je via Le Champion lid wordt (niet leden betalen € 35,-). Word je lid van de KWBN lopende het verenigingsjaar, dan bedraagt de contributie tussen 1 augustus en 31 oktober € 12,25 en vanaf 1 november tot 31 december € 0. Als Alles-in-één lid ontvang je o.a. de wandelvoordeelpas, het Landelijk Wandelprogramma en 5 x per jaar het magazine Wandel.nl.

Het basis jaarlidmaatschap van de KWBN bedraagt € 14,- indien je via Le Champion lid wordt (niet leden betalen € 20,-). Word je lid van de KWBN lopende het verenigingsjaar, dan bedraagt de contributie tussen 1 augustus en 31 oktober € 7,- en vanaf 1 november tot 31 december € 0. Als basis lid ontvang je de wandelvoordeelpas.

Kijk op www.kwbn.nl/wandelvoordeelpas voor meer informatie over de wandelvoordeelpas.

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.