Exclusief
Le Champion
ledenvoordeel

Word lid

Exclusief
Le Champion
ledenvoordeel

Meedoen aan de sportevenementen van Le Champion is al een feest op zich, maar om als lid aan de start te staan, geeft net dat beetje extra. Word voor € 32,- net als ruim 20.000 andere sportliefhebbers lid van Le Champion. Je kunt ook direct lid worden als jij je inschrijft voor een evenement. Le Champion geeft leden graag iets meer.

Voor de sportevenementen die altijd snel zijn uitverkocht zoals de Dam tot Damloop, Alkmaar City Run by night en Fjoertoer Egmond mag jij je als eerste inschrijven en heb je gegarandeerd een startbewijs. Daarnaast start je altijd in een gunstige startgroep, kun je gratis deelnemen aan de vele clubwandeltochten, krijg je korting bij speciaalzaken en op alle fietsevenementen. Ook ontvang je 4x per jaar het Le Champion Magazine. Ben je toch verhinderd, terwijl jij jezelf al hebt ingeschreven? Als lid kun jij bij elk evenement vóór een gestelde datum (zie Algemene Voorwaarden) jouw deelname annuleren.


Bekijk hieronder het voordeel dat je krijgt als lid per discipline

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als nieuwsbrieflid als eerste het Le Champion nieuws met daarin updates over leuke activiteiten en -evenementen.