Veluwetoer

De Veluwe is bij uitstek een fietsgebied waar je kunt genieten van de natuur met een grote diversiteit aan flora en fauna. Het hotel ligt op de Veluwe vlakbij het Veluwemeer, hier ontdek je prachtige dennenbossen met oude bomen, wild, purperen heidevelden, vogelrijke gebieden aan het water en een rokende zandverstuiving. We rijden via de veelal vrij liggende fietsroutes door het prachtige Veluwelandschap.
Datum
30 augustus t/m 1 september 2024
Afstanden
Tussen de 80 en 120 km
Start en finish
Fletcher Hotel Restaurant Mooi Veluwe
Garderenseweg 154
3881 NC Putten

Programma en afstanden

Het fietsweekend start op vrijdag 30 augustus en wordt op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september gereden. Vrijdag 30 augustus is er de mogelijkheid om een koffierondje te rijden vanaf 14.00 uur. Het diner is voor eigen rekening en is om 19.00 uur.

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september starten we vanaf 9.00 uur met de fietstochten van 80 en 100/120 km. Het diner is zaterdag om 19.00 uur en zondag om 18.00 uur.

Ritkwalificatie 2
Zaterdag
Keuze uit 80 of 120 km
Zondag
Keuze uit 80 of 100 km
Op beide dagen is het mogelijk de routes naar eigen inzicht en behoefte aan te passen.

Arrangement

Twee overnachtingen (vrijdag en zaterdagnacht) op basis een tweepersoonskamer;
Tweemaal ontbijt en diner (op zaterdag en zondag);
Douchen na de fietstocht op zondag;
Twee verkende fietsroutes op zaterdag en zondag;
Optioneel koffierondje op vrijdagmiddag.
Let op! Een reis- en annuleringsverzekering, persoonlijke uitgaven, toeslag op een eenpersoonkamer (€ 80,-), verlenging van het arrangement van een overnachting plus ontbijt en het diner op vrijdagavond zijn niet inbegrepen.

Tarieven

Le Champion leden betalen € 210,-, voor niet-leden is het tarief € 220,-. Indien je alleen mee wilt doen aan de toer (zonder overnachting) dan is dit mogelijk. De kosten hiervan per persoon per dag bedragen € 7,50 voor leden en € 10,- voor niet-leden.

Korting leden Le Champion
Wanneer je bij inschrijving voor de Veluwetoer gelijk lid wordt van Le Champion, kom je direct in aanmerking voor ledenkorting. Het hoofdlidmaatschap kost € 35,- per jaar. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van Le Champion.

Inschrijven

Aantal deelnemers
Er kunnen minimaal 18 en maximaal 30 personen meedoen 
Annuleren
Bij annulering tot acht weken voor vertrek vervalt de aanbetaling aan Le Champion en ben je de aan Le Champion in rekening gebrachte kosten verschuldigd. Daarna vervalt de gehele reissom aan Le Champion.
Contact
Vereniging Le Champion - Leo van Klink
Telefoon: 075 - 62 87 673
Mobiel: 06 - 200 90 732
E-mail: leo.vanklink@kpnmail.nl
Voor meer informatie over verwijzen we graag door naar de algemene voorwaarden en het reglement.