Maasduinentoer

Fietsen in de Maasduinen, hier ontdek je dat het heuvellandschap niet alleen voorbehouden is aan het zuiden van Limburg. De Maasduinen en de heuvels van de stuwwal maken het landschap in het noorden interessant. De Maasduinen zijn een aaneenschakeling van hoge zandruggen die evenwijdig aan de Maas lopen. Ontstaan doordat op het einde van de ijstijd eeuwenlang sterke westenwinden zand opnamen en op de oostelijke Maasoevers deponeerden. Zo ontstond de langste rivierduinengordel van Nederland die van Mook tot voorbij Venlo loopt. Door de verschillende oorsprong en grondsoorten hebben deze heuvels verschillende flora en fauna.
Datum
28 t/m 30 april 2023
Afstanden
Tussen de 80 en 120 km
Inschrijven
Het hotel is vol. Inschrijving alleen nog voor dagprogramma (zonder overnachting)
Inschrijven

Start en finish
Hotel de Kroon
Markt 11
Gennep

Programma en afstanden

Het fietsweekend start op vrijdag 28 april en wordt op zaterdag 29 en zondag 30 april  verreden. De startlocatie is Hotel de Kroon in Gennep. Na het ontbijt, gaan we om 9.00 uur we van start met de fietstocht. Vrijdag 28 april is er de mogelijkheid om een koffierondje te rijden vanaf 14.00 uur. Het diner voor eigen rekening met het menu van de chef is om 19.00 uur. Zaterdag 29 april en zondag 30 april starten we vanaf 9.00 uur met de fietstochten, het diner is zaterdag om 19.00 uur en zondag om 18.00 uur.
Ritkwalificatie 2

Zaterdag
Keuze uit 80 of 120 km
Zondag
Keuze uit 80 of 100 km

Arrangement

Twee overnachtingen (vrijdag en zaterdagnacht) op basis van tweepersoonskamers;
Tweemaal ontbijt en diner (op zaterdag en zondag)
Douchen na de fietstocht op zondag;
Twee verkende fietsroutes op zaterdag en zondag.
Let op! Een reis- en annuleringsverzekering, persoonlijke uitgaven, toeslag op een eenpersoonkamer (€ 50,-), verlenging van het arrangement van een overnachting plus ontbijt en het diner op vrijdagavond zijn niet inbegrepen.
Verlenging van het arrrangement op basis van een tweepersoonskamer kost € 60,-. Een diner op vrijdagavond kost € 38,50 (af te rekenen in het hotel),

Tarieven

Le Champion leden betalen € 230,-, voor niet-leden is het tarief € 240-. Indien je alleen mee wilt doen aan de toer (zonder overnachting) dan is dit mogelijk. De kosten hiervan per persoon per dag bedragen € 7,50 voor leden en € 10,- voor niet-leden.

Korting leden Le Champion
Wanneer je bij inschrijving voor de Maasduinentoer gelijk lid wordt van Le Champion, kom je direct in aanmerking voor ledenkorting. Het hoofdlidmaatschap kost € 32,- per jaar. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van Le Champion.

Inschrijven

Er is plaats voor maximaal 21 deelnemers.
Het hotel is inmiddels volgeboekt. Er kan alleen nog ingeschreven worden voor het meefietsen. 

Inschrijven
Aantal deelnemers
Er kunnen minimaal 12 en maximaal 21 deelnemers meedoen aan de Maasduinentoer. 
Annuleren
Bij annulering tot acht weken voor vertrek vervalt de aanbetaling aan Le Champion en ben je de aan Le Champion in rekening gebrachte kosten verschuldigd. Daarna vervalt de gehele reissom aan Le Champion.
Contact
Vereniging Le Champion - Leo van Klink
Telefoon: 075 - 62 87 673
Mobiel: 06 - 200 90 732
E-mail: leo.vanklink@kpnmail.nl
Voor meer informatie over verwijzen we graag door naar de algemene voorwaarden en het reglement van de Maasduinentoer.