Sponsoring

Le Champion organiseert jaarlijks met haar partners en vrijwilligers vele loop-, fiets-, en wandelevenementen, waaraan meer dan 250.000 sporters deelnemen. Om dit mogelijk te maken werken we samen met diverse sponsors en suppliers. Met iedere sponsor maken we afspraken op basis van gezamenlijke doelstellingen. Le Champion streeft hierbij naar hoge kwaliteit bij de uitvoering van haar evenementen. Mede dankzij de samenwerking met onze vaste groep partners en suppliers kunnen wij de deelnemers en vrijwilligers hierin blijvend voorzien.

Heeft u interesse om uw bedrijf op unieke wijze te verbinden aan een of meer van onze evenementen? Neem dan contact op met Cees Pronk via tel. 072 533 8136 of per e-mail om de mogelijkheden te bespreken. 

 

AGU
AGU en Le Champion werken al meer dan 25 jaar intensief samen. Zo is AGU naast hoofd- en titelsponsor van de grootste strandrace van de Benelux, de AGU Egmond-Pier-Egmond, ook sponsorpartner van andere Le Champion fietsevenementen, zoals de Dam tot Dam FietsClassic, LBL Ardennen Classic en de Fiets4Daagse Hoorn. AGU is ook partner voor de fiets- en loopkleding van Le Championleden. Samen met collega’s, clubgenoten of vrienden in dezelfde kleding fietsen, maakt fietsevenementen namelijk nog mooier! Ook voor andere fietskleding en fietsaccessoires kun je bij AGU terecht.  Kijk voor meer informatie op www.agu.nl.

Holland Media Combinatie (uitgever van o.a. Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad)
Holland Media Combinatie is uitgever van 5 regionale dagbladen en 70 huis-aan-huisbladen, waaronder Noordhollands Dagblad en Haarlems Dagblad. Wij zijn sinds vele jaren mediasponsor van Le Champion en ondersteunen Le Champion met media-aandacht rond de evenementen die zij organiseren. Andersom kunnen wij onze dagbladmerken zichtbaar maken voor een groot en sportief publiek. Wij willen onze lezers en abonnees aanzetten tot participeren in de maatschappij en zijn om die reden nauw betrokken bij en zoeken samenwerking met verschillende regionale evenementen en activiteiten die mensen in beweging brengen.

De merken, producten en diensten van Holland Media Combinatie worden gekenmerkt door een grote betrokkenheid met de mensen in de regio en hun directe leef- en werkomgeving. Via onze sterke en vertrouwde merken bereiken we dagelijks miljoenen mensen met actueel nieuws en relevante informatie. De regio is onze kracht en onze basis. Wij staan er middenin, als onafhankelijke waarnemer én als betrokken deelnemer. De passie die we voelen voor de plek waar onze consumenten en onze medewerkers wonen en werken, komt tot uiting in ons merkenportfolio. Wij komen op voor de mensen in onze regio, wij informeren en vermaken hen, geven hen een stem, maar zijn niet kritiekloos. Hierdoor binden en verbinden wij veel mensen en hebben onze merken impact in de regio. Onze merken zijn dan ook sterk in omvang en in kwaliteit en waardevol voor onze adverteerders en andere partners.

De merken van Holland Media Combinatie zijn relevant, hebben impact en voegen waarde toe voor inwoners, bedrijven en instellingen in de lokale en regionale samenleving.

Kijk voor meer informatie op www.hollandmediacombinatie.nl of bij onze merken www.nhd.nl, www.haarlemsdagblad.nl.

Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient. Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren! Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan. Kijk voor meer informatie op www.headline-interactive.nl.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief