Home

Sponsoring

Le Champion organiseert jaarlijks met haar partners en vrijwilligers vele fiets-, hardloop- en wandelevenementen, waaraan meer dan 250.000 sporters deelnemen. Om dit mogelijk te maken werken we samen met diverse sponsors en suppliers. Met iedere sponsor maken we afspraken op basis van gezamenlijke doelstellingen. Le Champion streeft hierbij naar hoge kwaliteit bij de uitvoering van haar evenementen. Mede dankzij de samenwerking met onze vaste groep partners en suppliers kunnen wij de deelnemers en vrijwilligers hierin blijvend voorzien.

Heeft u interesse om uw bedrijf op unieke wijze te verbinden aan een of meer van onze evenementen? Stuur ons dan een e-mail

Huidige vaste sponsors

  • TMG
    De uitgever van o.a. Noordhollands Dagblad en het Haarlems Dagblad ondersteunt Le Champion met het genereren van media-aandacht rond de sportevenementen. Andersom maakt TMG alle dagbladmerken zichtbaar voor een groot en sportief publiek. 
  • Headline Interactive
    Sinds 2006 is Headline Interactive sponsor en dragen zij bij aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Ook sponsor worden? Mail Le Champion!