Home

Buitenlandse jubileumreizen

In het verleden vonden gedurende vele jaren in het voorjaar succesvolle weekends plaats in de Ardennen en het Sauerland. Dit jaar, zo melden wij trots, keert het weekend Sauerland terug in het programma maar nu ook voor hardlopers, fietsers en wandelaars. Degenen die louter cols van de hoogste categorie willen beklimmen kunnen zich begin september op de fiets uitleven rond de Stelvio en de Dolomieten. Daarvóór in juli zal de fietstocht naar de Noordkaap worden verreden, in de jaren zeventig uiterst populair! Wandelaars kunnen in mei bij de Bali Wandelvierdaagse van de tropische sferen op dit mystieke eiland genieten. Als slot een topweek in november op Sicilië waar hardlopers mee kunnen doen aan de hele en halve marathon van Palermo. De uitvoering van deze spraakmakende reizen gebeurt in de meeste gevallen in samenwerking met TUI Sports.

 

 

Sauerland 28-30 juni 2019

Fietsen, hardlopen of wandelen in het Sauerland! Wat het Sauerland typeert zijn de weilanden, dichte bossen en glooiende bergen met glasheldere beekjes. In dit uitermate geschikte landschap voor sportievelingen heeft Le Champion een groot deel van Hotel Resort Winterberg afgehuurd.  Dit hotel is gelegen halverwege de bekende en een na hoogste berg van het Sauerland de Kahler Asten (842 meter).

 

 

Meer over deze reis
Sauerland
Noordkaap 2- 22 juli 2019

Noordkaap 2- 22 juli 2019

Een fietsreis met in totaal 2450 km en 20 etappes met een gemiddelde dagafstand van 125 km. Een echte uitdaging op fietsgebied waarvan toerfietsers wakker liggen! De unieke reis voor fietsers die niet bang zijn voor de soms intense elementen en die beschikken over een gezonde dosis doorzettingsvermogen!

Meer over deze reis

Stelvio & Sella 29 augustus – 6 september 2019

Fietsen in het allermooiste hooggebergte in het noorden van Italië. Voor fietsers die de meest uitdagende cols willen beklimmen te beginnen met de Stelvio. Een 9-daagse reis naar de Italiaanse Dolomieten, de Stelvio en aansluitend de Sella Ronda. Een fantastische klimmersweek voor fietsers in deze prachtige streek in Italië.

Meer over deze reis
Stelvio
Sicilië 12–19 november 2019

Sicilië 12–19 november 2019

Een 8-daagse reis voor wandelaars, fietsers en hardlopers naar het prachtige Sicilië, met een sportief programma waarbij de eerste drie nachten in het Etna-gebied zijn en aansluitend vier nachten in Palermo. Het symbool van Sicilië is de Etna Vulkaan. Gelegen aan de oostkant van het eiland en een van de hoogste vulkanen in Europa. Palermo is de hoofdstad van Sicilië, een ietwat chaotische maar zeer sfeervolle stad. 

Meer over deze reis