Terug

Vooraankondiging verkiezingen Ledenraad Le Champion

De Ledenraad van Le Champion is toe aan uitbreiding! Om dit te bewerkstelligen hebben wij nieuwe ledenraadsleden geworven. Inmiddels hebben wij 9 kandidaten. Voor de toetreding van deze kandidaat-ledenraadsleden worden er verkiezingen uitgeschreven. Van 24 februari 2020 t/m 23 maart 2020 kan er gestemd worden. De stemming vindt plaats in de digitale Mijn Le Champion omgeving. Wil jij liever stemmen per post? Dit kan uiterlijk tot 12 februari 2020 kenbaar worden gemaakt.

Bij dezen stellen wij graag de kandidaten aan je voor:

  • Nienke Slobbe

Nienke (39) woont in Amsterdam en is werkzaam als manager in de modebranche. Nienke is enthousiast en heeft bijzonder belangstelling voor evenementmanagement. Als vrijwilliger heeft ze meegeholpen bij diverse evenementen van Le Champion. Momenteel is ze druk bezig met de studie HBO Sport- en Eventmanagement, welke ze in juni van dit jaar hoopt af te ronden. In haar vrije tijd gaat ze graag hardlopen of schaatsen.

  • Harry Steenkamp

Harry (66) is reeds bekend met Le Champion vanuit een eerdere functie als bestuurslid (2010-2013). Daarnaast heeft hij veel ervaring als bestuurder. Hij heeft affiniteit met zowel het strategisch beleid, als het communicatie-marketing beleid. Tegenwoordig is hij manager bij diverse bedrijven en begeleidt hij studenten bij het maken van hun scriptie. Harry woont in Heemstede en is sportief breed geïnteresseerd in hardlopen, fietsen en wandelen.

  • Katharina Stark

Katharina (41) woont in Eersel, in het zuiden van het land. Ze werkt daar als Customer Service Director. Katharina heeft een Master in Science in European Business Studies en is nu bezig met een leergang Board Potentials Nationaalregister. Kernwoorden die haar persoonlijkheid omschrijven zijn zelfreflectie en evenwichtigheid. In haar vrije tijd doet ze graag aan hardlopen en triathlon.

  • Wim Jonker

Wim (65) neemt veel ervaring mee vanuit zijn eerdere bestuurlijke functies bij diverse sportverenigingen. Hij is duidelijk maar kan zijn standpunten vriendelijk en diplomatiek naar voren brengen. Wim is woonachtig in Alkmaar en is eigenaar van zijn verzekeringskantoor in Alkmaar. Hij houdt van hardlopen in zijn vrije tijd.

  • Sjoerd Lopik

Sjoerd (30) woont in Amsterdam. Na de beroepsopleiding advocaten afgerond te hebben, werkt hij nu bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Sjoerd is een enthousiast persoon die scherpe analyse combineert met diplomatie en gevoel voor humor. Hij is nog jong maar niet bang om zijn stem te laten horen. Vanuit zijn professie is hij in staat om overeind te blijven binnen het grote geheel. In zijn vrije tijd gaat hij graag hardlopen.

  • Ton Apeldoorn

Ton (72) is ondanks zijn leeftijd nog een zeer sportieve en actieve man, die leeftijd niet als een bezwaar ziet. Hij is eigenaar van een financieel onderzoeksbureau en vanuit die positie financieel en communicatief zeer vaardig. Door zijn ervaring met het organiseren van fietsreizen weet hij goed waar Le Champion mee te maken heeft.

  • Luc de Vries

Luc (65) woont in Warmenhuizen en heeft ruime ervaring als fysiotherapeut en commercieel medewerker bij een bedrijf voor medische apparatuur. Zijn internationale ervaring (Noorwegen, België) hebben sterk bijgedragen aan zijn onderhandelingsvaardigheden. Momenteel is hij als vrijwilliger onderdeel van de OR op zijn werk. Hij gaat graag naar buiten om te wandelen.

  • Jonathan Snoeck

Jonathan (51) komt uit Reeuwijk en is Rayonmanager voor een leverancier van gezondheidszorgproducten. Hij heeft gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en geeft blijk van breed inzicht op bestuurlijk-organisatorisch terrein, specifiek op financiële thema’s.  Jonathan communiceert weloverwogen met gevoel voor balans met zijn gesprekspartner(s). In zijn vrije tijd gaat hij fietsen of wandelen.

  • Rob Schaap

Rob (58) woont in Alkmaar. Hij heeft een brede interesse, goede communicatieve vaardigheden en een innemende persoonlijkheid. Hij werkt als interim accountant en is als vrijwillig bestuurslid betrokken bij een stichting die gehandicapte (top)sporters steunt. Hij gaat graag fietsen in zijn vrije tijd.