Terug

VIP programma voor bedrijven Zandvoort Circuit Run

Speciaal voor bedrijven organiseert Le Champion een VIP programma tijdens de Zandvoort Circuit Run op zondag 29 maart. Vitaliteit, gezondheid en teambuilding zijn thema’s die in 2020 niet meer uit het bedrijfsleven weg te denken zijn.  Ervaar daarom op het gloednieuwe Formule 1 circuit wat samen sporten voor jouw bedrijf, medewerkers en relaties kan doen.

Zandvoort Circuit Run 2020
De ideale plek om meer te weten te komen over hoe krachtig sport kan zijn, is midden in de sport. Op zondag 29 maart vindt de 13de editie van de Zandvoort Circuit Run plaats. Tijdens dit unieke evenement zullen hardlopers starten op het splinternieuwe Formule 1 circuit Zandvoort. De omvang en inspirerende locatie maken dit evenement tot de perfecte ontmoetingsplek voor bedrijven die hun bedrijfsprestaties- en vitaliteit willen verbeteren.

Le Champion
Met meer dan zestig fiets-, hardloop- en wandelevenementen brengt Le Champion jaarlijks ruim 250.000 mensen in beweging. Dankzij de inzet van 3.500 vrijwilligers en meer dan 20.000 leden is Le Champion een van de grotere sportorganisaties van Nederland. Le Champion organiseert internationaal gewaardeerde evenementen waaronder de strandrace Egmond-Pier-Egmond, de Dam tot Damloop, de Plus Wandel4daagse Alkmaar, de Fjoertoer Egmond, de NN Egmond Halve Marathon en de TCS Amsterdam Marathon. Zoveel mogelijk mensen, jong en oud, inspireren en faciliteren om te sporten en te bewegen, dat is de missie van Le Champion, om daarmee bij te dragen aan vitale mensen en een gezonde samenleving.

VIP programma
Zoals gezegd sluiten we met dit VIP programma aan op een uniek hardloopevenement van formaat. Deze sportbeleving willen we jullie niet weerhouden. Ons VIP programma speelt zich dan ook niet alleen af in de business lounge, maar ook op het circuit. Het volledige programma is als volgt:

11.00 uur            Welkom in de Heineken Lounge op Circuit Zandvoort
11.10 uur            “Het effect van vitale medewerkers”
12.00 uur            Start 10 Engelse Mijl (16,1 km)
12.15 uur            Snelle Lunch
12.40 uur            ‘’Wij helpen graag’’
13.00 uur            Start 12 km
13.30 uur            Rondje Circuit (de gids vertelt)
14.30 uur            Borreltijd (Dutch Grand Pix Lounge)
15.00 uur            Einde programma

Onder de aanwezigen zal het startschot en het vooruitrijden met een sportwagen worden verloot.

Aanmelden VIP programma
Er zijn enkele plekken beschikbaar, dus meld jouw bedrijf nog snel aan via het aanmeldformulier. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via communicatie@lechampion.nl.