Terug

Programma Groet uit Schoorl Run aangepast

Gelet op de weersvoorspellingen voor zondag 9 februari is het programma van de Groet uit Schoorl Run op een aantal punten aangepast.   

De start van de 21,1 km wordt met een uur vervroegd naar 10:00 uur. De 30 km afstand komt te vervallen. Deelnemers die zich voor deze afstand hebben ingeschreven kunnen met hetzelfde startnummer om 10:00 uur van start gaan op de 21,1 km. Met deze aanpassing kunnen o.a. de medische diensten zich optimaal concentreren op één parcours.

Met het vervallen van de 30 km wordt ook de start van de 10 km met een uur vervroegd. Deze gaat om 13:30 uur van start.

De Kids Run komt wegens bovenstaande maatregelen te vervallen.

Gezien de wind in de loop van de namiddag en avond verder aantrekt, verwacht de organisatie met bovenstaande maatregelen voor die tijd alle deelnemers en vrijwilligers veilig huiswaarts te kunnen laten keren.

Reisadvies voor zondag 9 februari

Advies van de NS: aanpassingen tussen Den Helder en Zaandam
In verband met de storm schrapt NS tussen 14:00 en 23:00 uur enkele ritten tussen Den Helder en Zaandam. Hou daarom rekening met een extra overstap in Alkmaar en eventueel een langere reisduur. Plan je reis kort voor vertrek via ns.nl

Pendelbussen NS Station Alkmaar en Hogeschool InHolland
Deelnemers die een pendelbusticket online bij inschrijving hebben gekocht voor pendelbushalte NS Station Alkmaar of Hogeschool InHolland moeten rekening houden met gewijzigde bustijden. Zie hieronder de nieuwe bustijden.

Pendelbushalte Hogeschool InHolland en NS Station Alkmaar
Vertrek vanaf Alkmaar07:30 – 09:30 uur
10:15 – 13:00 uur
Vertrek vanaf Schoorl11:30 – 13:00 uur
14:15 – 16:00 uur