Donderdagtochten

Vanaf april 2022 start weer een nieuw seizoen Donderdagtochten. Op elke donderdag van 21 april t/m 16 juni startend om 10.30 uur is de intentie om  een route te rijden volgens onderstaand schema. We rijden in totaal zeven routes. De Donderdagtochten worden begeleid door toerleiders Jack van Schie en Klaas Herder.

Programma 2022

Klik op de agenda items hieronder voor meer informatie over de Donderdagtocht op de desbetreffende datum. 
Let op! Op donderdag 5 en 26 mei zullen er geen Donderdagtochten worden gereden. 

Inschrijven

Deelname is uitsluitend mogelijk via voorinschrijving. Mail onderstaande gegevens naar lc.donderdag@ziggo.nl
  • Datum Donderdagtocht
  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer voor ongevallen

De voorinschrijving is geopend vanaf zondag in de week voorafgaand aan de tocht en sluit woensdag om 18.00 uur. Deelnemers ontvangen op woensdag tussen 20.00 uur en 22.00 uur per e-mail een bevestiging en het adres van de startlocatie. Indien bij ontvangst van de inschrijving de route al is volgeboekt wordt zo spoedig mogelijk een bericht teruggestuurd met het verzoek om voor een andere, nog openstaande route te kiezen. Zo kunnen de deelnemers ook gelijkmatig over de routes worden verdeeld. Leden en introducés kunnen gratis deelnemen op het vertoon van de ledenpas.

Inschrijven

Bij een volgende deelname dient opnieuw ingeschreven te worden. Dan volstaat een inschrijving met vermelding van naam, woonplaats en de gekozen datum.