Werkgroep wandelen


Vacature 

Heb jij een neusje voor leuke wandelroutes en vind je het leuk om mee te werken aan de Clubwandeltochten en andere aantrekkelijke activiteiten speciaal voor onze leden? Sluit je dan aan bij de Le Champion Werkgroep Wandelen.

Als werkgroep ben je verantwoordelijk voor het opzetten en de uitvoering van de Clubwandeltochten. Dit zijn groepswandelingen die we iedere maand speciaal voor leden van Le Champion organiseren. De route stippel je van tevoren uit en je begeleidt de deelnemers door de juiste weg te wijzen tijdens de wandeling. Onderweg drinken we met de deelnemers een kopje koffie/thee (voor eigen rekening van de deelnemers). En met de werkgroep en de verenigingsmanager bedenk je aantrekkelijke ledenactiviteiten bij wandelevenementen.

Onze Werkgroep Wandelen bestaat op dit moment uit 2 personen. Word jij enthousiast van het idee om met de werkgroep de verantwoording te hebben over onze Clubwandeltochten? Dan is deze vrijwillige functie wellicht wat voor jou!

Heb je vragen, wil je meer informatie of direct reageren? Neem dan contact op met Paula Vrolijk-de Vries via: paula.vrolijk@lechampion.nl of bel naar 072 – 533 81 36.