Vacature Werkgroep Wandelen 

Heb jij een neusje voor leuke wandelroutes, ben je representatief en vind je het leuk om mee te werken aan de Clubwandeltochten en andere aantrekkelijke activiteiten speciaal voor onze leden? Sluit je dan aan bij de Le Champion Werkgroep Wandelen.

Als werkgroep ben je verantwoordelijk voor het opzetten en de uitvoering van de Clubwandeltochten (CWT). Een CWT is een groepswandeling die we iedere maand speciaal voor leden organiseren. De route stippel je van tevoren uit en je begeleidt de deelnemers die je onderweg een kopje koffie/thee aanbiedt. En met de werkgroep bedenk je aantrekkelijke ledenactiviteiten, zoals de speciale ledenontvangst tijdens de Dam tot Dam Wandeltocht. 

Onze Werkgroep Wandelen bestaat op dit moment uit vijf personen waarbij ieder twee Clubwandeltochten per jaar organiseert en de ambitie is toe te werken naar iedere maand een Clubwandeltocht. Word jij enthousiast van het idee om met de werkgroep de verantwoording te hebben over onze Clubwandeltochten? Dan is deze vrijwillige functie wellicht wat voor jou!

 Heb je vragen, wil je meer informatie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Paula Vrolijk-de Vries via: paula.vrolijk@lechampion.nl