Wandelactiviteiten

Vanaf 3 juni gaan wij onze wandelactiviteiten met kleine groepen weer starten! Het zonnetje staat hoog in de lucht en de versoepelde coronamaatregelen geven ons weer de mogelijkheid gezamenlijk te genieten van de mooiste plekjes van ons land. Heb jij zin om met ons weer lekker de natuur in te gaan? De pitoreske dorpjes te ontdekken? Of juist de oudheid van onze steden bekijken? Schrijf je dan in.

Leden en vrijwilligers van Le Champion kunnen gratis deelnemen, introducés betalen € 2,-. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, omdat de bevestigingsmail bewijs van deelname is en we hiermee de groepsgrootte kunnen vastleggen. 

Wandelactiviteiten

Wandelactiviteit 17 juni - Waarderhout - Oterleek - Park van Luna
Donderdag 17 juni, 9 uur in de ochtend, wandelen we vanaf parkeerplaats Waarderhout (tegenover huisnummer 64), Rustenburgerweg 17,6 km door rustig landelijk gebied richting het pitoreske Oterleek richting het park van Luna. Na een deel van het park komen we langs o.a. zeer oude boerderijen van Heerhugowaard. Het grootste gedeelte wandelen we over verharde wegen. De wandelsnelheid is 4,5 - 5 km/uur en we wandelen in een kleine groep.

Inschrijven