Clubwandeltochten

Sinds 3 juni zijn onze clubwandeltochten weer gestart! Het zonnetje staat hoog in de lucht en de versoepelde coronamaatregelen geven ons weer de mogelijkheid gezamenlijk te genieten van de mooiste plekjes van ons land. Heb jij zin om met ons weer lekker de natuur in te gaan? De pitoreske dorpjes te ontdekken? Of juist de oudheid van onze steden bekijken? Schrijf je dan in.

Leden en vrijwilligers van Le Champion kunnen gratis deelnemen, introducés betalen € 2,-. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, omdat de bevestigingsmail bewijs van deelname is en we hiermee de groepsgrootte kunnen vastleggen. 

Clubwandeltochten

Clubwandeltocht 2 oktober - Landelijk Amsterdam Noord
Om 10 uur wordt gestart vanaf Only Friends in Amsterdam richting Schellingwoude, de totale route is 14 kilometer. Ná het oversteken van het IJ wordt via de landerijen de wandeling voortgezet naar het kleine dorpje Zunderdorp, daar houden we een korte pauze. Via Ransdorp wordt er terugewandeld richting Only Friends. 

Contactpersoon N Mourits - 06-57004747

Inschrijven
Clubwandeltocht 31 oktober - Herfstwandeling in Lage Vuursche
Deze herfstwandeling van ruim 16 km laat ons kennismaken met de omgeving van Baarn en Lage Vuursche in herfsttooi. Het thema is dan ook natuur en cultuurhistorie. We wandelen door de uitgestrekte bossen en onderweg zal er het een en ander verteld worden over deze historische omgeving. Tevens kunnen we een kopje koffie met iets lekkers nuttigen (op eigen kosten) in het dorp de Lage Vuursche. Bij de tweede rust zal de bekende Le Champion bus staan voor de verzorging. Om 10 uur gaan we van start vanaf het Stationsplein in Baarn. Toilet is bij de start in het station en bij de rust (op eigen kosten) in Lage Vuursche.

Contactpersoon H. Huele - 06-80045739

Inschrijven
Clubwandeltocht 14 november - Bosrijk Arnhem

We verzamelen vanaf 10:00 uur achter het Centraal Station Arnhem (Sonsbeekzijde) en vertrekken om 10:30 uur richting het Sonsbeekpark. Daarna bezoeken we het prachtige park Zypendeal om vervolgens via de Gulden Bodem naar landgoed Warnsborn gaan. Na de pauze gaan we over dit Landgoed het glooiende Landgoed Mariëndaal bezoeken en lopen we door "Groene Bedstee". De langste en mooiste Beukenhaag van Nederland. Via "Het Dorp" van Mies Bouwman gaan we door de burgemeestersbuurt weer richting het station. De wegen zijn deels verhard/onverhard. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Wandeltempo 4,5 km p/u.

Contactpersoon M. van Draanen - 06-16539160

Inschrijven
Clubwandeltocht 16 december 2021 - Avondwandeling Alkmaar
Vanaf de voorzijde van Station Alkmaar zal om 19.00 worden gestart aan een wandeling van 5 km.

Contactpersoon M. Corbelens - 06-22177298

Inschrijven