Clubwandeltochten

Maandelijks geniet een groep leden tijdens onze Clubwandeltochten van de mooiste plekjes van ons land! Heb jij zin om samen lekker de natuur in te gaan? De pittoreske dorpjes te ontdekken? Of juist de oudheid van onze steden te bekijken? Schrijf je in! Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen. Introducés betalen € 5,- per wandeltocht. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, omdat de bevestigingsmail het bewijs van deelname is en we hiermee de groepsgrootte kunnen vastleggen.

Clubwandeltocht Eiland Wieringen

Wandel zondag 11 augustus met ons over het vogelrijk Eiland Wieringen en ontdek de kliffen, wier- en waddendijken en doorkruis een voormalig vikingbuurtje.

Clubwandeltocht Molenroute Haarlem

Geniet zondag 15 september van de diverse molens in omgeving Haarlem en wandel met ons onder andere langs het Spaarne en door de natuur.

Clubwandeltocht Japanse Tuin Den Haag 

Wandel zaterdag 12 oktober met ons mee door de prachtige Japanse Tuin ligt in het midden van Landgoed Clingendael. In de tuin zijn zeldzame bomen en planten te vinden en omdat de tuin al heel oud en kwetsbaar is, is deze een aantal weken per jaar open.