Clubwandeltochten

Maandelijks geniet een groep leden tijdens onze Clubwandeltochten van de mooiste plekjes van ons land! Heb jij zin om samen lekker de natuur in te gaan? De pittoreske dorpjes te ontdekken? Of juist de oudheid van onze steden te bekijken? Schrijf je in! Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen. Introducés betalen € 5,- per wandeltocht. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, omdat de bevestigingsmail het bewijs van deelname is en we hiermee de groepsgrootte kunnen vastleggen.

Stadswandeling Amersfoort

Wandel zaterdag 24 februari met ons mee door het mooie centrum van Amersfoort. Vanaf de start vlakbij Station Amersfoort gaat de route van 15 km door het mooie centrum van Amersfoort, langs het oude centrum en door mooi parken.

Kerkenwandeling Amsterdam 

Wandel zaterdag 2 maart met ons mee langs een aantal prachtige Amsterdamse kerken. Vanaf de start vlakbij Station Amsterdam Centraal wandelen we een route van 10 km.

Koninklijke wandeltocht Voorschoten

Wandel zondag 7 april met ons mee door het historische centrum van Voorschoten. Vanaf de start vlakbij Station Voorschoten gaat de route van 15 km langs De Gouden Leeuw, Kasteel Duivenvoorde en landgoed De Horsten.

Natuurwandeling Vogelenzang 

Wandel zondag 9 juni met ons mee door de prachtige natuur van Vogelenzang. Vanaf de start vlakbij Station Heemstede Aerdenhout gaat de route van 15 km langs prachtige landhuizen in Aerdenhout naar het natuurgebied, dat bekend staat om de vele herten die je daar tegenkomt.