Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht

#degezelligste eendaagse van Nederland

19 september 2020

Wandel jij van Dam tot Dam?
Soester Wandelweekend

Ervaar de zomers bloeiende heide

22 en 23 augustus

Ontdek de veelzijdigheid van Baarn en Soest

Wandelen

Wandelen, wie houdt er niet van? Van een rondje om op een mooie zomeravond tot een wandelevenement van formaat voor de echte kilometervreter. Een laagdrempelige vorm van bewegen. Goed voor het hele lijf en ook nog eens ontspannend. En wat is er nu leuker dan je voor te bereiden op een wandelevenement en daar een gezellig dagje uit van te maken. Le Champion organiseert wandelevenementen voor ieder type wandelaar, van jong tot oud en van beginnende tot geoefende wandelaar.

De wandelevenementen van Le Champion zijn een beleving op zich. Van de start tot de finish is alles voor jou geregeld en onderweg zal het jou aan niks ontbreken. Begin het wandeljaar bijvoorbeeld goed met de Egmond Wandel Marathon of ontdek de mooiste plekjes van Amsterdam tijdens de Amsterdam City Walk. Heb jij altijd al een meerdaags wandelevenement willen wandelen, dan is de Plus Wandel4daagse Alkmaar of het Soester Wandelweekend perfect voor jou.

Uniek zijn ook onze sprookjesachtig verlichte evenementen met in februari de Zandvoort Light Walk en in november de Fjoertoer Egmond, beide een aanrader!

Zoals je van Le Champion kunt verwachten is de verzorging onderweg optimaal. Op de stempelposten ontvangen onze vrijwilligers je met open armen, krijg je een kleine snack of wat drinken en kun je de benen even laten rusten op het terras. Daarnaast zijn alle wandelroutes volledig uitgepijld zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Wandel jij een keer met ons mee?

Toon alles5-10KM 11-21KM BUSINESS 10KM 11-20KM 21-30KM Meer dan 30KM

augustus 2020

Soester Wandelweekend
3.5 km
10 km
20 km
30 km

september 2020

Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht
10 KM
20 KM
27 KM
42 KM

oktober 2020

Amsterdam City Walk
10 km
14 km
17 km
20 km
26 km
33 km

november 2020

Fjoertoer Egmond
14 km
19 km
26 km
Kids
Teams

januari 2021

Egmond Wandel Marathon
10,5 km
21,1 km

februari 2021

Zandvoort Light Walk
18 km
14 km
Kids
Toon meer evenementen

Gezellig wandelen met een kleine club?

Exclusief voor Le Champion leden en introducees organiseren wij Clubwandeltochten waarbij je iedere keer een nieuwe route ontdekt.

Kijk hoe jij mee kunt wandelen
Maak jouw deelname nóg leuker Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips. Ik wil alle voordelen bekijken
Je kunt kiezen uit meer dan 60 evenementen!
Ontdek alle evenementen