Kom jij ons helpen?

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: in het weekend van 7 en 8 januari staat Egmond aan Zee volledig in het teken van de GP Groot Egmond-Pier-Egmond en de NN Egmond Halve Marathon! Bij Le Champion zijn we druk bezig om deze evenementen voor te bereiden. Wij kunnen niet wachten om duizenden deelnemers heel blij te maken met het behalen van hun prestatie.

Om dit mogelijk te maken hebben we veel vrijwilligers nodig. Een groot deel daarvan heeft zich al gemeld, omdat ze dit legendarische sportweekend van Nederland niet willen missen. We zijn echter nog hard op zoek naar vrijwilligers, die ook willen en kunnen helpen bij dit prachtige weekend. Op een verzorgingspost, als verkeersregelaar, als uitpijler, helpen op het parcours en bij vele mooie andere taken. Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van het vrijwilligersteam? Lees dan snel verder! 
Programma Egmond Weekend
Zaterdag 7 januari: GP Groot Egmond-Pier-Egmond
Zondag 8 januari: NN Egmond Halve Marathon
Vrijwilligerstaken
Mocht je niet precies weten welke taak bij jou past, dan denken wij graag met je mee.

Een verzorgde dag
Wij zorgen voor een lunchpakket, een shirt, koffie/ thee en natuurlijk een hele gezellige (en dankbare!) dag. We sluiten het weekend gezellig af met een gezamelijk dinerbuffet op de zondag, met alle vrijwilligers die geholpen hebben. Ook krijg je jouw reiskosten terug. Zou jij ons willen helpen op één of beide dagen? Ook als je met een groep vrienden, collega’s of familie wilt helpen, is dit natuurlijk mogelijk! Wij zorgen dat jullie samen worden ingedeeld.

Aanmelden
Stuur voor donderdag 5 januari een mail naar vrijwilligers@lechampion.nl om je aan te melden voor zaterdag 7 januari (GP Groot Egmond-Pier-Egmond) en/of zondag 8 januari (NN Egmond Halve Marathon). Heb je nog vragen? Dan kun je ons bereiken via de vrijwilligerstelefoon: 06-576 200 98.

GP Groot Egmond-Pier-Egmond

Evenement verkeersregelaar
Zaterdag 7 januari | 08.45 uur - 14.30 uur 
Parcoursmedewerker strandop- en afgang
Zaterdag 7 januari | 09.00 uur - 16.00 uur
Bike Wash Egmond aan Zee
Zaterdag 7 januari | 10.00 uur - 17.00 uur

NN Egmond Halve Marathon

Kledinginname en uitgifte
Zondag 8 januari | 08.30 of 10.00 - 17.00 uur
Parcoursmedewerker
Zondag 8 januari | 08.15 uur - 17.00 uur

Meer informatie

Benieuwd wat de openstaande vrijwilligerstaken inhouden? Klik hieronder op de taak waarin jij geïnteresseerd bent voor meer informatie. 
GP Groot Egmond-Pier-Egmond
Evenement verkeersregelaar Egmond aan Zee
Jij helpt mee met het regelen van het verkeer in Egmond aan Zee. Veel deelnemers komen met de auto waarbij jij ze naar de juiste locatie verwijst of begeleidt met het parkeren. Een leuke en dankbare taak! Om alles veilig te laten verlopen en om weggebruikers goed te kunnen instrueren, vragen wij een geldig evenementenverkeersregelaarscertificaat (via Le Champion kun je dit certificaat behalen door een digitale instructie te volgen op je eigen computer, dit duurt een uurtje).

Zaterdag 7 januari tussen 08.45 en 14.30 uur en 08.45 en 17.00 uur.
Parcoursmedewerker strandop- en afgang
Jij bouwt de parcoursafzettingen op, waarna je de parcourspost bezet. Aan het einde ruim je met z'n allen op. Je primaire taak  als parcoursmedewerker is om het parcours af te zetten, zodat deelnemers de juiste richting op gaan en dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Verdere informatie over welke parcourspost moet worden ingenomen krijg je ter plekke van de groepsleider.

Zaterdag 7 januari tussen 09.00 en 16.00 uur.
Bike Wash Egmond aan Zee
Na een rit over het strand kunnen deelnemers hun fiets schoonspuiten bij de Bike Wash. Jij zorgt er met andere vrijwilligers voor dat de Bike Wash klaar staat en dat de fietsen worden schoongespoten. Een super dankbare taak die door de deelnemers erg wordt gewaardeerd!

Zaterdag 7 januari tussen 10.00 en 17.00 uur bij (locaties: VV Egmondia en Zwartendijk).
NN Egmond Halve Marathon
Kledinginname en uitgifte
Deelnemers kunnen hun in de sporthal een kledingtas achterlaten en na hun loop bij jou weer ophalen. Jij helpt voornamelijk bij het innemen, sorteren en uitgeven van de kledingtassen. Als laatste taak help je met opruimen.

Zondag 8 januari van 08.30 uur tot 17.00 uur of van 10.00 uur tot 17.00 uur
Parcoursmedewerker
Jij bouwt de parcoursafzettingen op, waarna je de parcourspost bezet. Aan het einde ruim je met z'n allen op. Je primaire taak als parcoursmedewerker is om het parcours af te zetten, zodat deelnemers de juiste richting op gaan en dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Verdere informatie over welke parcourspost moet worden ingenomen krijg je ter plekke van de groepsleider.

Zondag 8 januari tussen 08.15 en 17.00 uur.