Vacature Werkgroep Hardlopen

Ben jij een organisatietalent, ben je representatief en vind je het leuk om mee te werken aan aantrekkelijke voorbereidingslopen voor onze grotere hardloopevenementen? Sluit je dan aan bij de Le Champion Werkgroep Hardlopen.

Als werkgroep ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onder andere verenigingsevenementen, zoals de Midwinterduinloop en de Warming-up lopen (voorbereidingslopen) van onze grote hardloopevenementen. Ook bedenk je aantrekkelijke ledenactiviteiten, zoals de speciale VIP-ledenontvangst, tijdens de TCS Amsterdam Marathon. De werkgroep werkt nauw samen met de AOC Hardlopen (Advies- en Organisatiecommissie), welke Le Champion weer adviseert over groei, vernieuwing en ontwikkeling van het hardloopportfolio. 

Onze Werkgroep Hardlopen kan op dit moment jouw hulp goed gebruiken, omdat de voorbereidingslopen in volle ontwikkeling zijn. Word jij enthousiast van het idee om met de werkgroep de verantwoording te hebben over onze verenigingsevenementen? Dan is dit wellicht wat voor jou!
Het is een prĂ© als jij ervaring hebt met het organiseren van evenementen. 

Heb je vragen, wil je meer informatie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Bryan van Weerdenburg via: bryan.van.weerdenburg@lechampion.nl.