Vacature Werkgroep Fietsen

Ben jij een organisatietalent, ben je representatief en vind je het leuk om mee te werken aan aantrekkelijke MTB-tochten? Sluit je dan aan bij de Le Champion Werkgroep Fietsen.
 
Als werkgroep ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onder andere verenigingsevenementen, zoals de Duinentocht en de Kastelentocht. Ook bedenk je aantrekkelijke ledenactiviteiten, zoals een speciale VIP-ledenontvangst tijdens een evenement. De werkgroep werkt nauw samen met de AOC Fietsen (Advies- en Organisatiecommissie), die Le Champion weer adviseert over groei, vernieuwing en ontwikkeling van het fietsportfolio. 
 
Onze Werkgroep Fietsen kan op dit moment jouw hulp goed gebruiken, omdat de MTB-tochten in volle ontwikkeling zijn. Heb jij affiniteit met MTB-tochten en word jij enthousiast van het idee om zelf de MTB-tochten te organiseren? Dan is dit wellicht wat voor jou!
 
Heb je vragen, wil je meer informatie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Bryan van Weerdenburg via: bryan.van.weerdenburg@lechampion.nl.