Pre-Run Zandvoort Circuit Run


Wanneer je in training bent voor de Zandvoort Circuit Run, mag de Pre-Run Zandvoort Circuit Run niet ontbreken in jouw optimale trainingsschema. Er staat een 9 km op het programma, een ideale voorbereiding op de langere afstanden. Ook als je niet in training bent voor de Zandvoort Circuit Run, ben je natuurlijk van harte welkom bij deze Run. Na de start bij SV Zandvoort loop je al snel richting hét Formule 1-Circuit. Met een uniek zicht op het CM.com Circuit Zandvoort loop je parallel aan tal van iconische bochten, waaronder de Tarzanbocht, om vervolgens kort daarna te finishen.

De inschrijving van de Pre-Run Zandvoort Circuit Run is geopend! Let op! De inschrijving sluit na maandag 13 februari of eerder als de deelnemerslimiet van 750 hardlopers is bereikt. 
Datum
Zondag 26 februari
Afstanden
9 km
Inschrijven
Inschrijven
Start & Finish
SV Zandvoort

Tarieven

9 km€ 11,-
Inbegrepen bij jouw inschrijving: een volledig uitgepijld parcours, een startnummer (thuisgestuurd) met chip, tijdregistratie, officiële uitslagenpagina en verzorging.

Tarieven

9 KM€ 10,-
Inbegrepen bij jouw inschrijving: een volledig uitgepijld parcours, een startnummer (thuisgestuurd) met chip, tijdregistratie, officiële uitslagenpagina en verzorging.
Datum: zondag 27 februari 2022
Afstand: 9 km
Inschrijven: alleen voorinschrijving online mogelijk

Start en finish

Start
Het startschot van de Pre-Run Zandvoort Circuit Run luidt om 10.30 uur. De start vindt plaats op het parkeerterrein van SV Zandvoort (Duintjesveldweg 7, 2041TZ Zandvoort). 

Finish
De finish is op dezelfde locatie als de start. Na de finish ontvang je een flesje sportdrank. Wij verzoeken je na het passeren van de finishlijn direct door te lopen. 

Tijdslimiet
De tijdslimiet voor de Pre-Run Zandvoort Circuit Run is 90 minuten.
Doorkomstschema
KM1e loperLaatste loperKM1e loperLaatste loper
010.30 uur10.40 uur510.45 uur11.20 uur
110.33 uur10.48 uur610.48 uur11.28 uur
210.36 uur10.56 uur710.51 uur11.36 uur
310.39 uur11.04 uur810.54 uur11.44 uur
410.42 uur11.12 uur910.57 uur11.52 uur

Parcours

Bij de Pre-Run Zandvoort Circuit Run kun je deelnemen aan de 9 kilometer. Na de start op de Thomsonstraat loop je al snel richting hét Formule 1-Circuit. Met een uniek zicht op het CM.com Circuit Zandvoort loop je parallel aan tal van iconische bochten, waaronder de Tarzanbocht, om vervolgens kort daarna te finishen. De gehele route is met bordjes uitgezet en op de belangrijkste punten staan medewerkers.

Er zijn kleine wijzigingen ten opzichte van de parcourskaart hierboven. Zodra de vernieuwde parcourskaart bekend is, zal deze hier worden getoond. 

Bereikbaarheid

Tijdens de Pre-Run Zandvoort Circuit Run kun je vlakbij DE start- en finish parkeren. Er is een gratis parkeermogelijkheid in de wijk Duintjesveld in Zandvoort-Noord. Volg hiervoor de borden Duintjesveld als je in Zandvoort aankomt. Zandvoort is per trein goed bereikbaar. Woon je in de buurt? Kom dan met de fiets. Bekijk hier de bereikbaarheidskaart

Sporthal

Tijdens de Pre-Run zal de Cor Korverhal, de sporthal nabij de start, geopend zijn. Hier zal zich de helpdesk en kledinginname bevinden. Daarnaast zijn er hier omkleedmogelijkheden.

Goede doel

Le Champion stimuleert hardlopen voor een goed doel. Bij de Pre-Run Zandvoort Circuit Run is het daarom voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. Je loopt dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander! Villa Joep, het officiële goede doel van de Zandvoort Circuit Run, is ook het goede doel van deze Pre-Run.
Villa Joep is hét fonds op het gebied van neuroblastoom kinderkanker. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Hun genezingskans is schrikbarend laag. Daarmee is neuroblastoom één van de meest agressieve vormen van kinderkanker. Dat blijkt ook uit de cijfers: 60% tot 70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt. Daar wil Villa Joep verandering in brengen. Villa Joep heeft als doel dat alle kinderen moeten kunnen genezen van neuroblastoom. Alles wat Villa Joep doet draagt bij aan deze doelstelling. Daarbij staat het wetenschappelijk onderzoek naar neuroblastoom centraal. Om dit onderzoek te financieren is Villa Joep volledig afhankelijk van donaties. Villa Joep is een organisatie die volledig bestaat uit vrijwilligers. Er zijn geen betaalde medewerkers in dienst. Mede daardoor kan Villa Joep de donateur de belofte doen dat iedere ontvangen euro volledig wordt besteed aan het onderzoek naar neuroblastoom.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door