Paula Vrolijk-de Vries

Verenigingsmanager / teamleider bestuursondersteuning & vrijwilligerscoördinatie

'Sinds februari 2022 werk ik als verenigingsmanager bij Le Champion, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor het werven van nieuwe leden, je ziet mij dan ook regelmatig bij onze evenementen. Daarnaast organiseer ik, samen met onze vrijwilligers, sportactiviteiten voor onze leden. Dat zijn per jaar 5 verenigingsfietstochten, 3 Pre-runs (voor de Dam tot Damloop, Zandvoort Circuit Run en de Egmond Halve Marathon) en 12 Clubwandeltochten.
Ook ben ik teamleider vrijwilligerscoördinatie. Ik heb veel affiniteit met vrijwilligerswerk. In mijn vrije tijd verzorg ik voor mijn atletiekvereniging de communicatie. Ook ondersteun ik het bestuur en de ledenraad van Le Champion bij het voorbereiden van vergaderingen, het organiseren van bijeenkomsten en het opvolgen van actiepunten. 
Hardlopen is mijn favoriete sport. Vroeger was dat vooral baanatletiek (100, 200, 400 meter plus estafette). De laatste jaren loop ik lange afstanden, ik geniet ervan om in de duinen en op het strand hard te lopen. De evenementen van Le Champion waar ik graag aan meedoe zijn de Dam tot Damloop, NN Egmond Halve Marathon en de Groet uit Schoorl Run.'