Fonda Dekker

Vrijwilligerscoördinator

'Op 1 januari 2022 ben ik begonnen als vrijwilligerscoördinator bij Le Champion. Voor mij een ideale baan waarbij alles bij elkaar kwam. Het werken met mensen, creativiteit en sporten!

Als vrijwilligerscoördinator vind ik het erg leuk om met de vrijwilligers in contact te komen. Leuk om hun verhalen te horen over de evenementen, hoe zij bij Le Champion terecht zijn gekomen en wat ze allemaal al hebben gedaan. Ik heb ook diep respect voor wat zij allemaal doen. Veel vrijwilligers maken lange dagen en zorgen er echt voor dat deelnemers een fantastische dag beleven.

Na de geboorte van onze dochter ben ik begonnen met hardlopen. Ik ben begonnen met 1 minuut hardlopen, maar inmiddels heb ik al verschillende halve marathons gelopen. De Alkmaar City Run, Dam tot Dam loop, de TCS halve Marathon van Amsterdam en de 10 km van de NN Egmond Halve Marathon heb ik meerdere keren gelopen. Als deelnemer heb ik nooit geweten wat er allemaal bij komt kijken om deze evenementen op te zetten en hoeveel vrijwilligers hierbij betrokken zijn. Daarom vind ik het nu super leuk om de andere kant te zien en daarvan onderdeel uit te mogen maken.'