Fiets4Daagse Alkmaar gaat niet door

De Fiets4Daagse Alkmaar vindt in 2021 niet plaats. We wilden ons dit jaar geheel richten op de Fiets4Daagse Hoorn en wilden daarnaast een nieuw en onderscheidend fietsevenement introduceren. Dit nieuwe fietsevenement zou op de kalender de plek van de Fiets4Daagse Alkmaar innemen.

Helaas hebben wij nu moeten besluiten om alle sportevenementen tot 1 juni te annuleren, waaronder ook de Fiets4Daagse Hoorn. Op dit moment is het niet realistisch dat voor deze datum op een verantwoorde manier grote, fysieke evenementen kunnen plaatsvinden voor fietsers, hardlopers en wandelaars. Wij hopen jou later in het jaar te zien bij één van onze huidige fietsevenementen. Daarnaast onderzoeken wij momenteel of we later in het jaar een nieuw fietsevenement kunnen organiseren. Houd onze website hiervoor in de gaten.

Sporters die stonden ingeschreven voor de Fiets4Daagse Alkmaar in 2020 hebben destijds 50% inschrijfkorting gekregen op de volgende editie in 2021. Stond jij ingeschreven voor dit evenement? Dan ben je per mail persoonlijk geïnformeerd over een passende oplossing met betrekking tot deze korting.