Duinentocht

Fiets jij met ons mee tijdens de Duinentocht? Er zijn drie afstanden, 45, 75 en 100 km, dus voor iedere fietser een geschikte route door het prachtige duingebied.
De start van alle afstanden is bij Hotel Fase Fier, Van Oldenbarnevelt weg 25, 1901 KA Castricum (Bakkum). Vanaf hier gaan alle afstanden eerst richting het noorden, alleen de 100 km gaat eerst zuid naar Wijk aan Zee. De deelnemers aan de 45 km fietsen via Egmond, Bergen aan Zee en het duingebied Schoorl naar Bergen om vanaf daar terug te keren naar Castricum. De deelnemers aan de 75 en 100 km hebben hun noordelijkste punt bij Sint Maartenszee, waarna de deelnemers aan alle routes weer terugkeren naar Hotel Fase vier in Bakkum. De route van de 45 km is zeer geschikt voor gezinnen en voor iedereen die maar een klein beetje affiniteit heeft met het fietsen. De 75 en 100 km routes zijn voor de meer geoefende fietser met de lichte sportfiets of de racefiets. Uiteraard zijn ook mensen met een e-bike van harte welkom.
Datum
Zaterdag 30 juli 2022
Afstanden
45 km
75 km
100 km
Inschrijven kan hier

Startlocatie
Van der Mijleweg 29 Castricum

Routes

De routes zijn geheel uitgepijld en deelnemers ontvangen een gpx-bestand.

Groen = 45 km 
Groen + Blauw = 75 km
Blauw + Groen + Geel = 100 km

Start

45 km
9.00 - 11.00 uur
75 km
8.30 - 11.00 uur
100 km
8.00 - 9.00 uur

Tarieven

45 km

Regulier: € 7,-
Lid NTFU | Le Champion: € 6,- 

75 km

Regulier: € 8,-
Lid NTFU | Le Champion: € 6,-

100 km

Regulier: € 9,-
Lid NTFU | Le Champion: € 7,-
Deelnemers zijn verplicht om een PWN Duinkaart te hebben. De kosten van een dagkaart zijn € 2,-. Deze duinkaarten zijn te koop via de website van PWN, bij de automaat (bij de Duiningang nabij Johanna's Hof) of bij Bezoekerscentrum de Hoep of Restaurant Johanna's Hof (Castricum).

Parkeren

Parkeren doe je het beste bij Johanna’s Hof of PWN duin-ingang Koningsbosch. Het is goed om de route naar de start te volgen die is aangeraden door de organisatie.

Klik op de kaart voor een grotere afbeelding.

Let op

Vanzelfsprekend respecteer je de verkeersregels. Deelname is op eigen risico. 
Telefoonnummer organisatie: 06-22768243. Bij ernstige ongevallen 112 bellen. 
De finish sluit om 16.00 uur. 
Heb je vragen? Stuur ons een mailtje via helpdesk@lechampion.nl.

Goede doel

Het goede doel van de Duinentocht is Fonds Gehandicaptensport. Wist je dat er 1,7 miljoen mensen in Nederland een handicap hebben? Voor mensen met een handicap is het helaas niet vanzelfsprekend om te sporten. De droom van Fonds Gehandicaptensport is dat iedereen met een handicap dicht bij huis kan sporten. Help je ook mee aan deze droom? Je kunt een vrijwillige donatie doen bij jouw inschrijving. 
Algemene voorwaarden deelnemers Duinentocht
Download hier de Algemene voorwaarden voor de Duinentocht. 
Reglement deelnemers Duinentocht
Bekijk hier het reglement van de Duinentocht