Optimale voorbereiding met de Pre-Runs

Ben jij er klaar voor om het beste uit jouw hardloopwedstrijd te halen? Met de Pre-Runs van Le Champion kun jij je optimaal voorbereiden op hardloopevenementen zoals de Zandvoort Circuit Run, de NN Dam tot Damloop of de NN Egmond Halve Marathon. Een Pre-Run kun je zien als een extra meetmoment waarmee je voor jezelf kunt bepalen of je op schema ligt om je doelen te behalen, of dat je misschien nog wat extra training nodig hebt. De Pre-Runs zijn laagdrempelig en voor iedere hardloopliefhebber toegankelijk.

Pre-Run Zandvoort Circuit Run

Als je in training bent voor de Zandvoort Circuit Run, is deze Pre-Run waarschijnlijk al opgenomen in je trainingsschema. De run van 9 km laat je alvast kennismaken met Zandvoort en de prachtige omgeving. De start is bij SV Zandvoort, vanaf daar loop je al snel richting hét Formule 1-Circuit. Met een uniek uitzicht over het snelste asfalt van Nederland loop je parallel aan tal van iconische bochten, waaronder de Tarzanbocht. Een ervaring op zich die er gegarandeerd voor zorgt dat jij met nog meer enthousiasme aan de start staat van jouw Zandvoort Circuit Run.

Meer informatie 

Pre-Run NN Dam tot Damloop 

Twee weken voor hét hardloopfeest van Nederland is jouw kans om alvast helemaal in de stemming te komen voor de NN Dam tot Damloop. Dat doe je natuurlijk door deel te nemen aan de Pre-Run NN Dam tot Damloop op vrijdagavond 30 augustus. Er staan een 3.5 Engelse Mijl (5,6 km) en7 Engelse Mijl (11,3 km) op het programma. Een ideale voorbereiding op jouw deelname aan de Damloop by night en/of de NN Dam tot Damloop. Deze Pre-Run vindt plaats op de Zaanse Schans. Onder het genot van prachtige vergezichten kun jij jezelf testen en weet je hoe je ervoor staat. Ben je er klaar voor? Of wil je nog een paar laatste trainingen inplannen voordat jij aan de start staat in Amsterdam?

Meer informatie

Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Op zaterdag 7 december 2024 kun je deelnemen aan een lekkere winterloop. Een perfecte voorbereiding op jouw deelname aan de NN Egmond Halve Marathon. Alle aspecten van de NN Egmond Halve Marathon komen tijdens deze Pre-Run voorbij: strand, duinen, bos, heide en pittige klimmetjes. Tijdens jouw 8 of 16 kilometer kun je zomaar verrast worden door een kudde wilde paarden of Schotse Hooglanders in het Noordhollands Duinreservaat.

Meer informatie