Tom Limmen

Senior event manager

'Na het afronden van mijn studie Bedrijfskunde in 2012 waarin ik mijn afstudeerscriptie bij Le Champion heb gedaan, was ik ervan overtuigd dat ik voor deze organisatie wilde werken. In 2014 kwam dit in de praktijk, toen ik een baan kreeg aangeboden. Vanuit mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de Groet Uit Schoorl Run, Zandvoort Circuit Run, LBL Ardennen Classic en de Fjoertoer Egmond. Mooie evenementen waarin ik mijn energie en creativiteit kwijt kan. 
De meeste evenementen kennen een maandenlange voorbereiding. Alles komt samen op de dag van het evenement, dan ontstaat een soort climax waar je naartoe werkt. Ik vind het geweldig om dan het enthousiasme te zien bij de deelnemers, je bezorgt zoveel mensen een lach op het gezicht en dat ook nog eens met een gezonde insteek die sporten is. Dat is mijn drive om bij Le Champion te werken.
Zelf heb ik een vergaande interesse in sport. Ik volg het wielrennen, voetbal, Formule 1, schaatsen en diverse andere sporten op de voet. Eigenlijk staat de tv thuis alleen maar op een sportzender. Gelukkig heb ik een vriendin die hier hetzelfde in staat. De sport die ik zelf beoefen is Crossfit, dit doe ik bij Team Victrix in Alkmaar. Maar ook thuis kan ik deze sport beoefenen, ik heb mijn garage omgebouwd tot crossfit box. Ook lekker om zelf thuis te kunnen trainen.'