Vrijwilliger van het jaar: Lies Enthoven

Jaarlijks wordt er een vrijwilliger van Le Champion gekozen tot Vrijwilliger van het jaar. Normaal gesproken wordt de winnaar tijdens een van onze evenementen in het zonnetje gezet wegens zijn of haar uitzonderlijk inzet. Gezien de omstandigheden is dat dit jaar in klein gezelschap gebeurd. Lies Enthoven is dinsdag 29 september benoemd tot Vrijwilliger van het jaar 2020.

Bij Le Champion kennen wij Lies al 20 jaar als vaste vrijwilliger. Lange tijd is zij elke maandag aanwezig geweest op het kantoor van Le Champion voor verschillende klussen. Naast dat zij op kantoor een versterking is van het team, draagt zij ook haar steentje bij tijdens de evenementen. Zo ondersteunde ze met het uitdelen en verkopen van wandelshirts bij de Fjoertoer Egmond en stond ze bij de informatiebalie tijdens de TCS Amsterdam Marathon.

‘’Lies is iemand die al ontzettend lang helpt bij Le Champion. Lies kan je zien als iemand die hoort bij het kantoor. Zij was een lange periode iedere maandag op kantoor om te helpen met verschillende klussen. Denk aan het versturen van post, het vullen van enveloppen met flyers of startnummer, het opruimen van ruimtes op kantoor en het sorteren van documenten. Iedere maandag was zij er en ontzorgde ons door veel taken op zich te nemen die veel tijd kosten. We zijn dan ook erg blij met haar.’’

Met een goede smoes is Lies deze woensdag naar Restaurant Babylon in Heerhugowaard gelokt. Hier werd zij verrast met het nieuws door een aantal vaste vrijwilligers en haar man.

Namens Le Champion willen wij Lies bedanken voor haar inzet en feliciteren met deze benoeming.
29-09-2021