Vrijwilliger van het jaar 2022: Peter Kerssens

Op zondag 26 maart 2023 is Peter Kerssens bij de finish van de Zandvoort Circuit Run gehuldigd als vrijwilliger van het jaar 2022. Peter (39 jaar) is sinds 1997 (toen was hij 14 jaar) bij de evenementen van Le Champion betrokken. Als vrijwilliger begon hij als uitdeler bij de verzorgingspost van de Dam tot Damloop en hij is doorgegroeid als medeverantwoordelijke voor het finishgebied in de Peperstraat in Zaandam.

Hans Bregman, manager facilitaire zaken en verantwoordelijk voor start en finish bij de evenementen van Le Champion: "Peter neemt zijn taken altijd zeer serieus en is altijd bereid om als het nodig is een stapje extra te doen, hij denkt ook altijd goed mee over de uitvoering. Vanaf de eerste Zandvoort Circuit Run in 2007 is Peter samen met zijn broer Paul (rechts op de foto) actief als assistent-coördinator voor de verzorgingspost en de finish. Peter heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt ervoor dat de vrijwilligers die met hem samenwerken dat met veel plezier doen!".

Peter ontving de oorkonde en de bos bloemen van Julia Mijnen en Fonda Dekker, vrijwilligerscoördinatoren van Le Champion. 

Peter, van harte gefeliciteerd!
28-03-2023