Nieuwe Le Champion-omgeving gelanceerd met Persoonlijke Gezondheidscheck

Vandaag is een bijzondere dag voor Le Champion-leden. De nieuwe Mijn Le Champion-omgeving staat online en de Persoonlijke Gezondheidscheck van &niped staat klaar om ingevuld te worden.

Vorig jaar hebben we vanuit het Le Champion Ledenpanel een onderzoek onder de leden gehouden. Een van de belangrijkste resultaten uit dit onderzoek is de wens voor een digitale omgeving. Leden wilden graag een omgeving waar je als lid gemakkelijk en snel kunt inschrijven, waar je resultaten kunt analyseren, doelen kunt stellen, interessante artikelen kunt lezen en vooral een plek waar duidelijk alle voordelen van het lidmaatschap terug te vinden zijn.

De focus van alle verenigingsberichten zullen van de Le Champion website richting deze nieuwe digitale omgeving bewegen: een echte online verenigingsomgeving.
Wat de lancering van Mijn Le Champion zo bijzonder maakt, is de nieuwe samenwerking met &niped. Zij zijn dé partij voor medische preventie. De ambitie van &niped is een gezond Nederland, die van Le Champion om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen en zo bij te dragen aan een gezonde en vitale samenleving. Een perfecte samenwerking, waar leden nu van kunnen profiteren!

Leden hebben vanaf vandaag de mogelijkheid gratis gebruik te maken van de Persoonlijke Gezondheidscheck van &niped. Tijdens deze test wordt het inzichtelijk hoe gezond en sportief men leeft. Op basis van de test krijgt men tips en (eventueel) hulp om nog gezonder te worden. Denk aan rust-, bewegings- en voedingstips. Leden kunnen inzichtelijk krijgen hoe er gepresteerd is tijdens de coronaperiode en nieuwe doelen voor 2021 kunnen gesteld worden.

Normaliter betaalt men € 16,95 voor deze test, maar voor Le Champion leden is deze test gratis, omdat we de gezondheid van onze leden belangrijk vinden.

Ben jij ook benieuwd hoe gezond jij leeft en/of draag jij onze vereniging een warm hart toe? Dan hebben wij een leuke actie: word lid voor 2021 en krijg de resterende maanden van 2020 gratis, zodat jij alsnog de gezondheidstest kunt afnemen. Naast de gezondheidscheck heeft het lidmaatschap bij Le Champion nog meer voordelen, bekijk dat via onderstaande link.

Gebruik bij inschrijving de code: lidactie2020

Schrijf je hier in als lid van Le Champion. 
Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap:
Leden kunnen direct naar Mijn Le Champion, via: www.mijnlechampion.nl
06-11-2020