Blijf op de hoogte van het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hardlopen

Ben jij op zoek naar een nieuw hardloopdoel? Kies dan voor een van de unieke hardloopevenementen van Le Champion. Met meerdere 5 en 10 km’s, diverse halve marathons, de grootste 10 Engelse Mijl wedstrijd ter wereld én een marathon biedt onze hardloopkalender het hele jaar door voor ieder wat wils. Voor lopers die net beginnen met hardlopen, maar ook voor de loper die altijd sneller of verder wilt gaan.

Eén ding is zeker: bij ieder Le Champion hardloopevenement kun jij heerlijk hardlopen. Ga bijvoorbeeld de strijd aan op het strand tijdens de NN Egmond Halve Marathon, bemachtig dat felbegeerde startbewijs voor de immens populaire Dam tot Damloop of start voor 1 dag in de pitsstraat tijdens de Zandvoort Circuit Run. Wil je toch nog eens die marathon hardlopen? Dan is de TCS Amsterdam Marathon perfect om jouw hardloopdoel te volbrengen!

Als jij inschrijft voor een hardloopevenement van Le Champion, dan kies je voor kwaliteit. Van start tot finish en alles daar omheen. Je krijgt reisadvies, je kunt gebruik maken van kledinginname en onderweg krijg jij de beste verzorging en aanmoediging van enthousiaste vrijwilligers. Wat wordt jouw volgende hardloopdoel? Bekijk hier de aftermovie van alle hardloopevenementen van Le Champion.

Toon alles Tot 5KM 5-10KM 11-21KM MEER DAN 21KM KIDS BUSINESS AANGEPAST SPORTEN 11-20KM 21-30KM

januari 2021

Le Champion Winter Challenge – hardlopen

februari 2021

Groet uit Schoorl Run
10 KM
21,1 KM
30 KM
KIDS

maart 2021

Zandvoort Circuit Run
4 KM
12 KM
16,1 KM
KIDS
Maak jouw deelname nóg leuker Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips. Ik wil alle voordelen bekijken
Je kunt kiezen uit meer dan 60 evenementen!
Ontdek alle evenementen