Hardlopen

Ben jij op zoek naar een nieuw hardloopdoel? Kies dan voor een van de unieke hardloopevenementen van Le Champion. Met meerdere 5 en 10 km’s, diverse halve marathons, de grootste 10 Engelse Mijl wedstrijd ter wereld én een marathon biedt onze hardloopkalender het hele jaar door voor ieder wat wils. Voor lopers die net beginnen met hardlopen, maar ook voor de loper die altijd sneller of verder wilt gaan.

Één ding is zeker: bij ieder Le Champion hardloopevenement kun jij heerlijk hardlopen. Ga bijvoorbeeld de strijd aan op het strand tijdens de NN Egmond Halve Marathon, bemachtig dat felbegeerde startbewijs voor de immens populaire Dam tot Damloop of start voor 1 dag in de pitsstraat tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Wil je toch nog eens die marathon hardlopen? Dan is de TCS Amsterdam Marathon perfect om jouw hardloopdoel te volbrengen! 

Als jij inschrijft voor een hardloopevenement van Le Champion, dan kies je voor kwaliteit. Van start tot finish en alles daar omheen. Je krijgt reisadvies, je kunt gebruik maken van kledinginname en onderweg krijg jij de beste verzorging en aanmoediging van enthousiaste vrijwilligers. Wat wordt jouw volgende hardloopdoel? Bekijk hier de aftermovie van alle hardloopevenementen van Le Champion. 

Toon alles Tot 5KM 5-10KM 11-21KM MEER DAN 21KM KIDS BUSINESS AANGEPAST SPORTEN

maart 2019

Runner’s World Zandvoort Circuit Run
5 KM
12 KM
21,1 KM
KIDS

mei 2019

Cruyff Legacy 14K Run
5 KM
14 KM
KIDS
Walk
Alkmaar City Run by night
5 KM
10 KM
KIDS

augustus 2019

oktober 2019

TCS Amsterdam Marathon
8 KM
21,1 KM
42,2 KM
KIDS

december 2019

januari 2020

NN Egmond Halve Marathon
10,5 KM
21,1 KM
KIDS

februari 2020

Groet Uit Schoorl Run
10 KM
21,1 KM
30 KM
KIDS
Toon meer evenementen

Teambuilding, vitaliteit én gezonde blije collega's!

Samen starten en dat heerlijke finishgevoel ervaren met jouw team? 

Doe mee met een business team

Voor iedereen een onvergetelijke beleving

En met iedereen, bedoelen wij ook écht iedereen! Zo kunnen ook sporters met een lichamelijke beperking sporten bij Le Champion.  

Bekijk alle aangepaste sportevenementen
Maak jouw deelname nóg leuker

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Ik wil alle voordelen bekijken
Je kunt kiezen uit meer dan 60 evenementen!
Ontdek alle evenementen