Geslaagde Wandelactiviteiten Baarn en Soest

We mochten eindelijk weer met elkaar wandelen! Afgelopen weekend organiseerden wij kleinschalig de Wandelactiviteit Baarn en Wandelactiviteit Soest. Zaterdag 22 en zondag 23 augustus zouden eigenlijk in het teken hebben gestaan van het Soester Wandelweekend, maar dit wandelevenement werd eerder dit jaar afgelast. In samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn konden wij deze wandelactiviteiten organiseren. Deelnemers wandelden de originele 20 km route van de Baarnse Bossendag en de Soester Duinendag.

Twee dagen mochten wij gebruik maken van het Gildeterrein in Soest als start- en finishlocatie. Normaal gesproken zou het Soester Wandelweekend het openingsweekend zijn van de Gildefeesten. Bij de start werd goed gezorgd voor spreiding door de wandelaars in kleine groepen, gefaseerd te laten starten. Dit zorgde er ook voor dat er genoeg spreiding was op de route.

Het waren twee kleinschalige, maar grootse wandelactiviteiten met mooie posten op de route bij Camping De Zeven Linden, Villa De Paltz, Openluchttheater Cabrio en Molen De Windhond. De versnaperingen onderweg werden geregeld door Albert Heijn Soestdijk en Eetcafé Centraal. De uitpijlers konden razendsnel de routes uitpijlen op de fietsen van Jacco de Bruin. Daarnaast zorgde DJ ‘Play it again Sem’ op beide dagen voor gezelligheid bij de posten. Zaterdag was een mooi zonnige dag met een enkele regenbui. Op zondag viel er meer regen, maar daar was bij het enthousiasme van de wandelaars niks van te merken. Ook dit jaar was de heide weer prachtig paars, een lust voor het oog!

Wij willen alle wandelaars bedanken voor hun deelname!

Volgend jaar vindt de 4e editie van het Soester Wandelweekend plaats op zaterdag 21 en zondag 22 augustus.
25-08-2020