Aankomende vier weken geen fysieke sportevenementen van Le Champion

De vrees van afgelopen dagen is inmiddels werkelijkheid geworden, de verspreiding van het coronavirus in onze samenleving is zo gegroeid dat wij hebben besloten om alle fysieke evenementen, clinics en trainingen voor de aankomende vier weken te annuleren. We nemen onze verantwoordelijkheid ná de aangescherpte maatregelen die het kabinet op 13 oktober, tijdens de persconferentie, gepresenteerd heeft.

Natuurlijk is deze beslissing bijzonder jammer voor de deelnemers en onze evenementen, maar gezien de actualiteit is het een onvermijdelijk besluit. We hebben niet alleen naar de oproep om de reisbewegingen te beperken gekeken, maar ook naar de gezondheid van deelnemers, vrijwilligers en collega’s.
De afgelopen maanden hebben wij, samen met betrokken partijen, er alles aan gedaan om mensen in beweging te brengen en hebben we vooral gekeken naar wat wél mogelijk is voor sportend Nederland. Van kleine activiteiten, tot enkele duizenden deelnemers bij virtuele evenementen. De sportwereld kreeg weer iets meer kleur. Wegens deze kleine successen hebben we het aantal kleine evenementen opgeschaald en konden jullie op een verantwoorde manier genieten van kleinschalige fiets-, hardloop- en wandelactiviteiten. Dit willen we graag doorzetten ná deze vier weken.

Op dit moment beraden wij ons verder op de vraag hoe om te gaan met deze situatie. Zodra wij hier meer over kunnen delen, zullen wij betrokkenen informeren. Wij vragen om jouw begrip in deze. Onderstaand vind je de geannuleerde evenementen binnen de aankomende vier weken.

EVENEMENTGEPLANDE DATUM
Zandvoort Goes Wild17 & 18 oktober 2020
Wandelactiviteit Bosrijk Arnhem24 oktober 2020
Randmeren Herfsttocht25 oktober 2020
Wandelactiviteit Historisch Allecmere25 oktober 2020
Hardloopclinic Heerhugowaard30 oktober 2020
Culturele wandeling Den Helder31 oktober 2020
Hardloopclinic Haarlem31 oktober 2020
MTB toertocht Schoorl1 november 2020

14-10-2020