Home

Zandvoort evenementen

In het weekend van 30 en 31 maart 2019 transformeert badplaats Zandvoort weer tot een waar sportwalhalla. Wandelaars mogen op zaterdag hun wandelschoenen uit de kast halen voor de 30 van Zandvoort. Op zondag kan gefietst worden over het racecircuit tijdens de Omloop van Zandvoort en datzelfde circuit is die dag ook het decor voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Dus of je nu houdt van wandelen, fietsen of hardlopen: in Zandvoort kun je het allemaal vinden!

30 van Zandvoort

30 van Zandvoort

Een wandeldag die in het teken staat van natuur, cultuur én entourage: dat is de 30 van Zandvoort! Wandel op zaterdag 30 maart deze prachtige natuurrijke wandeltocht. 

Wandel jij mee?

Omloop van Zandvoort

De omloop van Zandvoort is dé openingsklassieker van het jaar! Een fietstoertocht met afstanden over 45, 80 en 120 km. Zien wij jou op zondag 31 maart starten vanuit het Circuit Zandvoort? 

Beleef de voorjaarsklassieker
Omloop
Runner's World Zandvoort Circuit Run

Runner's World Zandvoort Circuit Run

Durf jij het meest afwisselde parcours van Nederland aan? Trek jouw hardloopschoenen aan voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run op zondag 31 maart. Trotseer het circuit Zandvoort!

Ga jij de uitdaging aan?