Kom jij ons helpen?

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: in het weekend van 17 en 18 september vindt na drie jaar eindelijk weer het Dam tot Dam Weekend plaats! Bij Le Champion zijn we druk bezig om deze evenementen voor te bereiden. Wij kunnen niet wachten om duizenden deelnemers heel blij te maken met het behalen van hun prestatie.

Om dit mogelijk te maken hebben we veel vrijwilligers nodig. Een groot deel daarvan heeft zich al gemeld, omdat ze dit grootste sportfestijn van Nederland niet willen missen. We zijn echter nog hard op zoek naar vrijwilligers, die ook willen en kunnen helpen bij dit prachtige weekend. Op een verzorgingspost, als verkeersregelaar, als uitpijler, helpen op het parcours en bij vele mooie andere taken. Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van het vrijwilligersteam? Lees dan snel verder! 
Programma Dam tot Dam Weekend
Zaterdag 17 september: Dam tot Dam Wandeltocht
Zaterdagavond 17 september: Damloop by night
Zondag 18 september: Dam tot Dam FietsClassic
Zondag 18 september: Dam tot Damloop
Vrijwilligerstaken
Hieronder vind je een overzicht van alle openstaande vrijwilligerstaken. Een korte omschrijving per taak lees je via het uitklap-menu onder de kop 'Meer informatie'. Er is voor iedereen een geschikte taak te vinden. Mocht je niet precies weten welke taak bij jou past, dan denken wij graag met je mee.

Een verzorgde dag
Wij zorgen voor een lunchpakket, een Dam tot Dam t-shirt, koffie/ thee, een gezellige maaltijd na afloop (op zondag) en natuurlijk een hele gezellige (en dankbare!) dag. Ook krijg je jouw reiskosten terug. Zou jij ons willen helpen op één of beide dagen? Ook als je met een groep vrienden, collega’s of familie wilt helpen, is dit natuurlijk mogelijk! Wij zorgen dat jullie samen worden ingedeeld.

Aanmelden
Stuur voor zaterdag 10 september een mail naar vrijwilligers@lechampion.nl om je aan te melden voor zaterdag 17 september overdag (Dam tot Dam Wandeltocht), zaterdag 17 september einde middag en avond (Damloop by night) en/of zondag 18 september (Dam tot Dam FietsClassic en Dam tot Damloop).

Dam tot Dam Wandeltocht

Evenement verkeersregelaar Amsterdam/Zaandam
Zaterdag 17 september | 7.30 uur - 15.00 uur

Dam tot Damloop

Kledinguitgifte Zaandam
Zondag 18 september | 10.00 uur - 18.00 uur

Meer informatie

Benieuwd wat de openstaande vrijwilligerstaken inhouden? Klik hieronder op de taak waarin jij geïnteresseerd bent voor meer informatie. 
Dam tot Dam Wandeltocht
Evenement verkeersregelaar Amsterdam/Zaandam
Op het parcours zorg je dat de oversteek of kruising veilig verloopt. Hiervoor volg je eerst een onlinecursus, zodat je de dienst veilig kan uitvoeren en alle weggebruikers goed kan instrueren. Je ziet alle wandellaars voorbij komen en iedereen is wel in voor een praatje. Een leuke en dankbare taak.

Zaterdag 17 september tussen 07.30 en 15.00 uur. 
Dam tot Damloop
Kledinguitgifte Zaandam
Deelnemers kunnen hun in Amsterdam ingeleverde kledingtas na hun loop bij jou weer ophalen. Jij helpt voornamelijk bij het sorteren en uitgeven van de kledingtassen in Zaandam. Voorafgaand aan de dienst wordt er een Kick-off gegeven door de coördinatoren. Vanaf 10.50 uur komen de vrachtauto's met kleding in Zaandam aan, Omdat de piek in het gebied steeds verplaatst schuif je (op aangeven van een van de coördinatoren) zelf ook steeds een stukje verder door het gebied. Als laatste taak help je met opruimen, waarna je jezelf kunt afmelden.

Zondag 18 september van 10.00 uur tot 18.00 uur.