Terug

Vereniging

Met jaarlijks 200.000 deelnemers en 20.000 leden is Le Champion een van de grootste sportverenigingen van Nederland. Le Champion wil graag dat iedereen mee kan doen met een sportevenement. En met iedereen, bedoelen wij ook écht iedereen. Van wandelaars, fietsers, hardlopers tot mindervalide sporters en kinderen: iedereen kan met een glimlach de finishlijn halen bij Le Champion.

Voor Le Champion leden is die glimlach nóg groter. Want als Le Champion lid kun jij voor veel sportevenementen eerder inschrijven dan de rest van Nederland. Daarnaast profiteer jij van exclusief ledenvoordeel, krijg je een gunstige startpositie,  ontvang je het Le Champion magazine en kun je deelnemen aan kleinschalige clubwandeltochten speciaal voor leden.

Tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in ledenadministratiesysteem

In verband met de overgang naar een nieuw ledenadministratiesysteem is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in je ‘Mijn Le Champion-account’. Zodra het nieuwe systeem werkzaam is, ontvang je bericht van ons en meer informatie over hoe je het nieuwe systeem moet gebruiken.

Meer informatie
Tijdelijk
Le Champion bestaat 50 jaar

Le Champion bestaat 50 jaar

Le Champion is in 2019 maar liefst 50 jaar in beweging! En bij een jubileum hoort natuurlijk een feest én speciale acties.

Meer over het jubileum van Le Champion
Word Le Champion lid en krijg extra's!

Word Le Champion lid en krijg extra's!

  • Startgarantie bij Dam tot Damloop en Alkmaar City Run by Night
  • Gratis deelname aan clubwandeltochten
  • Korting bij een aantal fietsevenementen
  • Doe mee aan de fietscompetitie
  • Exclusief ledenontvangst bij een aantal evenementen
Bekijk alle voordelen
Clubwandeltochten

Clubwandeltochten

Ontmoet elkaar tijdens deze gezellige en kleinschalige wandeltochten voor leden en introducees. 

Wandel mee

Klassiekerbrevet

Schrijf je eigen wielergeschiedenis met minstens 6 klassiekers!

Meld je aan
Klassiekerbrevet""
Fietscompetitie

Fietscompetitie

Le Champion schrijft jaarlijks een fietscompetitie uit voor haar leden die gedurende het toerseizoen de meeste kilometers fietsen.

Lees meer

Wielren- en MTB clinics

Le Champion biedt naast de race- en MTB fietsevenementen ook trainingen en clinics aan om te kunnen starten met racefietsen en mountainbiken.

Clinics
Wielren-