Leden

Met jaarlijks 250.000 deelnemers en 20.000 leden is Le Champion een van de grootste sportverenigingen van Nederland. Le Champion wil graag dat iedereen mee kan doen met een sportevenement. En met iedereen, bedoelen wij ook ├ęcht iedereen. Van fietsers, hardlopers en wandelaars. Voor mindervalide sporters en kinderen: iedereen kan met een glimlach de finishlijn halen bij Le Champion. 

Dankzij onze leden hebben wij een krachtige vereniging waardoor we voor iedereen evenementen kunnen organiseren. Draag jij onze evenementen ook een warm hart toe en wil je samen met ons 250.000 mensen in beweging brengen? Word dan lid. Als lid profiteer je ook van verschillende voordelen en kun je voor veel sportevenementen eerder inschrijven dan de rest van Nederland, krijg je een gunstige startpositie, ontvang je het Le Champion-magazine en kun je deelnemen aan clubactiviteiten speciaal voor leden.

Word Le Champion lid en krijg extra's!

Om als lid aan de start te staan bij een Le Champion sportevenement, geeft net dat beetje extra. Zo sta je als Le Champion lid vaak vooraan in het...

Bekijk alle voordelen

Mijn Le Champion

Log hier in op jouw eigen Le Champion account. Hier kun je jouw gegevens en sportvoorkeuren beheren vanuit jouw eigen Mijn Le Champion account.

Inloggen mijn Le Champion

Le Champion Sportbonden

Le Champion werkt met diverse sportbonden samen om alle sportevenementen mogelijk te maken.

Bekijk alle sportbonden

Ereleden en leden van verdienste

Eretitels worden als eerbetuiging toegekend aan leden die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging.

Bekijk alle eretitels

Fietscompetitie

Le Champion schrijft jaarlijks een fietscompetitie uit voor haar leden die gedurende het toerseizoen de meeste kilometers fietsen.

Lees meer

Ervaringen van onze leden

Le Champion is met 20.000 leden een van de grootste sportverenigingen van Nederland. Lees de ervaringen van onze leden.

Lees de verhalen van onze leden!