Leden

Met jaarlijks 250.000 deelnemers en 20.000 leden is Le Champion een van de grootste sportverenigingen van Nederland. Le Champion wil graag dat iedereen mee kan doen met een sportevenement. En met iedereen, bedoelen wij ook écht iedereen. Van wandelaars, fietsers, hardlopers tot mindervalide sporters en kinderen: iedereen kan met een glimlach de finishlijn halen bij Le Champion.

Voor Le Champion leden is die glimlach nóg groter. Want als Le Champion lid kun jij voor veel sportevenementen eerder inschrijven dan de rest van Nederland. Daarnaast profiteer jij van exclusief ledenvoordeel, krijg je een gunstige startpositie, ontvang je het Le Champion magazine en kun je deelnemen aan kleinschalige clubwandeltochten speciaal voor leden.

We gaan weer sporten!

We willen met jullie, onze leden, clubactiviteiten organiseren door in kleine groepen samen te gaan fietsen, hardlopen en wandelen. Doe je mee?

Clubactiviteiten

Leden ervaringen

Le Champion is met 20.000 leden een van de grootste sportverenigingen van Nederland. Lees de ervaringen van onze leden.

Lees de verhalen van onze leden!

Word Le Champion lid en krijg extra's!

Om als lid aan de start te staan bij een Le Champion sportevenement, geeft net dat beetje extra. Zo sta je als Le Champion lid vaak vooraan in het...

Bekijk alle voordelen

Buitenlandse sportreizen

Ervaar onze sportreizen! Zo kun je als fietser, hardloper of wandelaar je hart ophalen. 

Meer over Le Champion sportreizen

Mijn Le Champion

Log hier in op jouw eigen Le Champion account. Hier kun je jouw gegevens en sportvoorkeuren beheren vanuit jouw eigen Mijn Le Champion account.

Inloggen mijn Le Champion

Le Champion Sportbonden

Le Champion werkt met diverse sportbonden samen om alle sportevenementen mogelijk te maken.

Bekijk alle sportbonden

Ereleden en leden van verdienste

Eretitels worden als eerbetuiging toegekend aan leden die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging.

Bekijk alle eretitels

Clubwandeltochten

Ontmoet elkaar tijdens deze gezellige en kleinschalige wandeltochten voor leden en introducees.

Wandel mee

Klassiekerbrevet

Schrijf je eigen wielergeschiedenis met minstens 6 klassiekers!

Meld je aan

Fietscompetitie

Le Champion schrijft jaarlijks een fietscompetitie uit voor haar leden die gedurende het toerseizoen de meeste kilometers fietsen.

Lees meer

Wielren- en MTB clinics

Le Champion biedt naast de race- en MTB fietsevenementen ook trainingen en clinics aan om te kunnen starten met racefietsen en mountainbiken.

Clinics

Opzeggen lidmaatschap

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Dat zou erg jammer zijn! Le Champion doet er alles aan zodat jij nóg meer kunt genieten tijdens onze...

Opzeggen lidmaatschap