Vacature AOC Hardlopen

Bij Le Champion hebben wij vier Advies- en Organisatiecommissies (AOC’s), met elk een eigen richting: fietsen, hardlopen, wandelen en vrijwilligers. Wat doe je als AOC? Je komt meerdere keren per jaar als groep bij elkaar, aangevuld de disciplinemanager hardlopen van Le Champion. In dit overleg heb je de mogelijkheid Le Champion te adviseren over onder andere de groei, vernieuwing en ontwikkeling van het jaarprogramma hardlopen. Of ben jij een expert op het gebied van communicatie, vitaliteit of duurzaamheid? Ook deze tips kun je dan delen. Als commissie acteer je binnen in de kaders van het Toekomstplan 2020-2025 dat is opgesteld door Le Champion. Dit plan geeft je richting hoe je kunt nadenken over de evenementen en overige activiteiten. 

Op dit moment hebben we nog geen volledige AOC Hardlopen, maar daar willen we graag verandering in brengen. Ben jij iemand die Le Champion kan adviseren op hardloopgebied? Dus heb jij passie voor deze discipline, ervaring met hardloopevenementen en heb je zin om innovatief na te denken over deze evenementen? Dan zijn we op zoek naar jou! Het is een pré als je bestuurlijke ervaring hebt, analytisch vermogen en ons graag wilt helpen met veranderen: dus vooruitstrevend zijn.

Als AOC Hardlopen vergader je ongeveer één keer per kwartaal om onder andere onderstaande taken op te pakken en Le Champion te adviseren.

  • Ambities van het Toekomstplan 2020-2025 vertalen naar concrete acties;
  • Opstellen en evalueren van jaarplan gekoppeld aan het Toekomstplan 2020-2025;
  • Delen van relevante marktontwikkelingen;
  • Beoordelen en ontwikkelen huidig programma;
  • Ontwikkeling nieuwe evenementen, toetsen en genereren van ideeën;
  • Meedenken over ledenvoordelen.

Het leukste is natuurlijk om tijdens deze ‘vergaderingen’ te brainstormen en ideeën te delen hoe we onze hardloopevenementen en organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. De mensen binnen de AOC’s zijn altijd erg betrokken en daarom inspiratievol. Lijkt het je wat? 

Je kunt je aanmelden door een beknopte motivatie te mailen naar de disciplinemanager hardlopen René Wit: rene.wit@lechampion.nl