Terug

Ruim 1,3 miljoen kilometer weggetrapt

In 2019 hebben onze leden weer vele kilometers gemaakt in de fietscompetitie. Samen hebben ze ruim 1,3 miljoen kilometer weggetrapt! Op zondagochtend 15 december werden in verschillende leeftijdscategorieën de clubkampioenen van dit jaar bekend gemaakt. De prijzen zijn uitgereikt door voorzitter Ruud van der Velde en voormalig prof-wielrenner Adrie van der Poel.

Voor de tweede keer werd Maaike Hollander clubkampioen met maar liefst 44.260 afgelegde kilometers. Hiermee verbreekt ze ook het oude clubrecord van Cilia Koeleman-Brand. Bij de mannen werd Wiebe Top wederom clubkampioen 36.805 kilometer.

Ook zijn de wereldbollen uitgereikt aan deelnemers die resp. 40.000, 80.000 en 120.000 kilometer hebben gefietst. Aan iedereen die 160.000 of meer kilometers heeft gefietst zijn de Jan Jonkerspelden uitgereikt. Tot slot zijn ook de klassiekerbrevetten uitgereikt aan 4 deelnemers die minimaal 6 klassiekers als de Amstel Gold Race of Luik-Bastenaken-Luik hebben gereden.

Je kunt de uitslagen van 2019 hier vinden.

Het nieuwe fietsseizoen voor de Fietskmregistratie is alweer van start gegaan. De Fietskmregistratie staat open voor iedereen die lid is van Le Champion. Kijk voor meer informatie op www.computerfietsen.nl.