Nieuws /

Laatste kans om je in te schrijven!

Vanavond om 23.59 uur sluiten de inschrijvingen van het Zandvoort weekend. Wil jij jouw laatste kans benutten om toch nog aanwezig te kunnen zijn bij één van de evenementen tijdens dit unieke weekend? Dan kan dat NU nog. Schrijf je snel in!

30 van Zandvoort 
Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Op zaterdag 24 maart wandel je over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg. Toch iets minder kilometers maken? Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Na afloop vier je je prestatie op een van de vele terrasjes in de gezellige dorpskern van Zandvoort.

Schrijf je hier in voor de 30 van Zandvoort!

Runner’s World Zandvoort Circuit Run 
Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Tijdens de 11e editie op zondag 25 maart 2018 is geen enkele kilometer met elkaar te vergelijken. Kies je voor de halve marathon of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Speciaal voor bedrijven is er de Business Run halve marathon, 12 km en 5 km.

Ga je liever voor een korte afstand? Doe dan mee aan de 5 km, die volledig op het circuit afspeelt. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tenslotte de Kids Circuit Run 900 meter of 2,5 km.

Schrijf je hier in voor Runner's World Zandvoort Circuit Run!

Omloop van Zandvoort
Op zondag 25 maart staat ook de zesde editie van de openingsklassieker Omloop van Zandvoort op het programma. Start in de pitstraat op het circuit en race door de bochten en over de heuvels. Het is dé openingsklassieker die je niet mag missen. Met afstanden van 45, 80 en 120km is de perfecte start van je wielerseizoen. 

Na de start vanuit de spectaculaire Pitstraat op het racecircuit van Zandvoort wordt een grote ronde van 4,2 km (met tijdregistratie) afgelegd. Het uitdagende en heuvelachtige circuit is een goede start van jouw eerste grote tocht van 2018.

Schrijf je hier in voor de Omloop van Zandvoort!

 

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief