Nieuws /

INSCHRIJVINGEN GEOPEND!

De inschrijvingen voor de TCS Amsterdam Marathon, de Ronde van Noord- Holland en de Midwinterduinloop zijn sinds vandaag geopend!

Het Amsterdamse weekend was pas een maand geleden, maar je kan je nu alweer inschrijven voor de volgende editie op zondag 21 oktober 2018. Ook volgend jaar kan er weer deel worden genomen aan de marathon, de Mizuno Halve Marathon of TCS 8 km, waarbij alle afstanden finishen in het Olympisch stadion.  Op zaterdag 20 oktober staat de Good Morning City Run weer op het programma. Genieten staat voorop en je wordt onder leiding van een gids door Amsterdam geleid in een rustig tempo.

Schrijf je in voor de TCS Amsterdam Marathon

Op zaterdag 21 april staat de 46e editie van de klassieker Ronde van Noord-Holland op de planning. Een prachtige rit met routes langs de mooiste plekjes van de provincie. Onderweg kom je langs bloeiende tulpenvelden, groene polders en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes. De ronde kent vier verschillende afstanden: 40, 60, 110 & 160 km. De startplaatsen zijn Alkmaar, Oostzaan en Hoorn.

Schrijf je in voor de Ronde van Noord-Holland

Als laatst is ook de voorinschrijving van de Midwinterduinloop geopend. Op zaterdag 9 december 2017 organiseert Le Champion de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen met afstanden van 7,6 km en 16,8 km. Het parcours gaat door het prachtige duingebied over verharde en onverharde paden en over een deel van het Saucony Egmond Halve Marathon parcours. Inschrijven is mogelijk bij Runnersworld in Zaandam, Haarlem en Alkmaar. Online inschrijven is niet mogelijk. Ook kan je op zaterdag 9 december vanaf 9.30 uur inschrijven in de sporthal van dorpshuis De Schulp in Egmond- Binnen.

 

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief