Nieuws /

Inschrijving Zandvoort evenementen geopend!

De inschrijvingen voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, de 30 van Zandvoort en de Omloop van Zandvoort zijn geopend! Het weekend van 24 en 25 maart mag je niet missen. Elke evenement heeft haar eigen unieke, afwisselende parcours. En.. elk evenementen deelt een unieke ervaring: starten op het circuit van Zandvoort, ben jij er klaar voor?

Runner’s World Zandvoort Circuit Run
Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Geen enkele kilometer is met elkaar te vergelijken. Voor de 21,1km is een aantrekkelijke, uiterst wisselend en uitdagend parcours samengesteld over het circuit, het strand, het duingebied en het centrum van Zandvoort. De 12 km is in te delen in drie stukken van 4 km: het Circuit van Zandvoort, het strand & boulevard en het centrum van Zandvoort. Ook als je voor het parcours van 5 km gaat heb je de kans om over het asfalt van het Circuit Park Zandvoort te rennen. Hoewel beroemd door de autoraces, is het door de asfaltheuvels ook een unieke hardloopuitdaging. Ren de 21,1 km of 12 km dan kom je ook mul en misschien juist wel hard zand tegen. 

30 van Zandvoort
Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg. Toch iets minder kilometers maken? Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Na afloop vier je je prestatie op een van de vele terrasjes in de gezellige dorpskern van Zandvoort. 

Omloop van Zandvoort
De voorjaarsklassieker De Omloop van Zandvoort start vanuit de spectaculaire Pitsstraat op het racecircuit van Zandvoort. Je fietst een grote ronde van 4,2 km over het uitdagende en heuvelachtige circuit. Het is een echte tijdrit, je rondetijd op het circuit wordt namelijk officieel geklokt. Daarnaast is er sinds dit jaar een nieuw onderdeel: de ploegentijdrit! Hierna neem je wat gas terug en volg je een afwisselende route door het duingebied en langs bloembollenvelden richting Noordwijk. Langs de route zijn er verzorgingsposten, de sfeervolle finish is in het centrum van Zandvoort. 

 

 

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief