Nieuws /

Blik met ons mee terug op oktober en alvast vooruit naar november!

Oktober was dé maand van het Amsterdamse weekend. Met op zaterdag 14 oktober de Good Morning City Run en de Amsterdam City Walk, met een recordaantal 
wandelaars van 12.000. Op zondag 15 oktober kwamen er 44.643 sportievelingen naar onze hoofdstad voor de TCS Amsterdam Marathon, de Mizuno Halve Marathon, de TCS 8 km en de vier Kids Runs. Er zijn  mooie bedragen opgehaald voor Stichting de Oude Kerk en het Vumc Cancer Center Amsterdam, de goede doelen van de Amsterdam City Walk en de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast werd er niet alleen een nieuw parcoursrecord gelopen, maar ook het 10 jaar oude Nederlandse record van Kamiel Maase werd door Abdi Nageeye uit de boeken gelopen. Tel daar het prachtige weer bij op en we kunnen niet anders dan terugkijken op een meer dan geslaagde editie van het Amsterdamse weekend met al haar evenementen.

Wandelen in november

De dagen worden inmiddels korter en donkerder. Dit betekent dat de Fjoertoer  op zaterdag 25 november voor de vijfde keer haar opwachting zal maken. Met veel aantrekkelijke lichtcreaties onderweg is het lopen van de Fjoertoer door en rond Egmond aan Zee super sfeervol. In kader van het lustrum van dit wandelevenement wordt dit jaar de Family Fjoertoer georganiseerd. Een tocht van 5,5 kilometer voor gezinnen met kinderen. Inschrijven voor de Family Fjoertoer kan nog t/m 13 novemberWil je goed voorbereid zijn op de Fjoertoer? Op zondag 12 november wordt de Clubwandeltocht Alkmaar-Bergen georganiseerd. Alle leden zijn gratis welkom bij deze kleinschalige evenementen en introducées zijn natuurlijk ook van harte welkom voor een kleine bijdrage. 

 

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief