Nieuws /

Fiets4Daagse Alkmaar zonnig van start gegaan

Vanochtend is vanaf het Sportpaleis Alkmaar de Fiets4Daagse Alkmaar van start gegaan. Pieter Dijkman, wethouder sport gemeente Alkmaar, gaf het officiële startschot van deze derde editie. Vier dagen lang gaan de bijna 800 deelnemers Noord-Holland ontdekken op de fiets. Het beloven vier zonnige dagen te worden voor de fietsliefhebbers, die vandaag gaan genieten van de Noordzee en Schoorl.

De deelnemers worden onderweg in de watten gelegd door organisator Le Champion. Naast de prachtige uitgepijlde routes die vanaf Alkmaar dwars door Noord-Holland gaan, valt er onderweg ook veel te beleven. Er is alle tijd voor een relaxte stop bij de verzorgingsposten en voor een culturele bezichtiging. Op zaterdag, op de laatste dag, finishen de deelnemers op het Waagplein in Alkmaar. Hier worden zij feestelijk ontvangen.

Fiets één dag mee
Wil jij één dag de sfeer proeven van de Fiets4Daagse Alkmaar? Dan kan dat, je kunt je iedere dag nog na-inschrijven bij de start bij Sportpaleis Alkmaar. Kies voor 30, 50 of 70 kilometer. Ga voor de routes en meer informatie naar www.fiets4daagsealkmaar.nl.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief