Home

Stelvio & Sella Ronda

Fietsen in het allermooiste hooggebergte in het noorden van Italië. Voor fietsers die de meest uitdagende cols willen beklimmen te beginnen met de Stelvio. Fietsen in het hooggebergte hoort bij Le Champion. In het verleden vonden elk jaar wel enige gezamenlijke fietstrips plaats. In dit jubileumjaar staat de Stelvio centraal. Tezamen met het prachtige Dolomietengebergte. Le Champion organiseert in samenwerking met TUI Sports dit jaar een fietsweek rond de Stelvio Day. De dag dat de Stelvio voor autoverkeer is afgesloten en dat fietsers zonder hinder deze prachtige col kunnen beklimmen.

Je reist vanaf een centrale opstapplaats met een comfortabele touringcar vanuit Nederland naar Italië. De fietsen worden vervoerd met een fietsaanhanger. Overnacht wordt gedurende vier nachten in het viersterrenhotel Sporthotel Paradies* in Sölden. Dit hotel ligt in het hart van de bergketen Ortler en het Nationaal Park Stelvio. Daarna volgen vier nachten in het driesterrenhotel Mezdi in Colfosco* in de Dolomieten.

Gedurende deze 9-daagse reis is een aantrekkelijk fietsprogramma ontwikkeld. Het beklimmen van tal van bekende cols is daarbij het uitgangspunt. Naast de Stelvio staan de Passo dello Mortirolo en de Passo Gavia op het programma. En in de Dolomieten ondermeer de ‘wereldberoemde’ Sella Ronda met vier aansprekende cols. Met tal van andere mogelijkheden. Het uiteindelijke programma wordt momenteel uitgewerkt.

Overdag sportief inspannen wordt gevolgd door ‘s avonds gezellig napraten over de geleverde prestaties. En de mooie uitzichten die elke dag weer de boventoon hebben. Een 9-daagse reis naar de Italiaanse Dolomieten, de Stelvio en aansluitend de Sella Ronda. Een fantastische klimmersweek in een prachtige streek in Italië.

Arrangementsprijs
Prijs per persoon € 1059,00

Enthousiast?
Wil je meer informatie of inschrijven kijk dan op de site van TUI Sports via Stelvio en Sella Ronda

Vragen?
Voor vragen kan contact opgenomen worden met Renske van Veelen